23 Haziran'da İstanbul seçim sonuçları ve Ataşehir oy oranları nasıl şekillendi?

Güncelleme Tarihi:

23 Haziranda İstanbul seçim sonuçları ve Ataşehir oy oranları nasıl şekillendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2019 19:53

İstanbul seçim sonuçları akabinde Ataşehir oy oranları bölgede ikamet eden ya da seçimin nabzını yoklamak isteyen vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. Peki, açılan sandıklar kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi sonuçları ve Ataşehir oy oranları nasıl şekilleniyor? İşte, alınan resmi bilgiler kapsamında adayların aldığı İstanbul geneli ve Ataşehir oy oranları bilgisi...

Haberin Devamı

Milyonlarca İstanbullu seçmen, yenilenen İBB başkanlık seçimi için sandık başına gitti. Sabah 08:00'da açılan sandıkların 17:00'da kapanmasının ardından oy sayım işlemi başladı. İstanbul'un en büyük ilçelerinden olan Ataşehir'de ikamet eden vatandaşlar da, kendi ilçelerinde hangi adayın önde olduğunu ve güncel seçim sonuçlarını merak ediyor. Peki, şu ana kadar açılan sandıklara göre, Ataşehir'de kim önde? Hangi aday yüzde kaç oy aldı?

İstanbul seçmeni 5 yıl boyunca görev yapacak başkanını seçmek için 23 Haziran'da sandığa gitti. Sonucu en çok merak edilen yerlerden biri de Ataşehir oldu. Ataşehir'de 23:00 itibariyle yayınlanan verilere göre Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım yüzde 39.32%, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 59.90% oy aldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!