Mesaiden kaçan memur twitter’dan yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Mesaiden kaçan memur twitter’dan yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2013 00:00

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Twitter üzerinden bir takipçisinden “Mal müdürlüğü tatilde sanırım” mesajı aldı. Kontrol için mesai bitimine yakın saatlerde mal müdürlüğünü arayan Vali telefonların açılmadığını fark etti. Bunun üzerine mesaiden kaytaran personel hakkında inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

SOSYAL paylaşım sitesi Twitter’da bir takipçisi, Ordu Valisi Orhan Düzgün’e 13 Mart’ta, “Ulubey Mal Müdürlüğü tatilde sanırım. Telefonlarına ve fakslarına ulaşılamıyor” mesajını göndererek yaşadığı sorunu paylaştı. Mesajı, Ulubey Kaymakamı Mahmut Ağbal ile “İlgilenelim” diyerek paylaşan Vali Düzgün, şikâyetle ilgili bizzat kendisi de ilgilendi. Belli günlerde mesai saati bitimi yaklaşırken Ulubey Mal Müdürlüğü’nü arayan Vali Düzgün telefonlara bakılmadığını belirleyince bu birimde çalışan 8 personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatılması için talimat verdi. Ulubey Kaymakamı Mahmut Ağbal, valilikten konuyla ilgili geçen pazartesi yazı geldiğini belirterek, incelemenin devam ettiğini söyledi.

Telefona bakmamışlar

Ulubey Mal Müdürlüğü’ndeki personelin tümüyle ilgili inceleme yapıldığını belirten Kaymakam Ağbal şunları söyledi: “Kamera kayıtları var, onlar inceleniyor; personel oradaymış, telefona bakmamışlar. O da ayrı bir suç. Daha erken ayrılmışlar, birkaç şey var. Mal Müdürü o gün izinliymiş. O gün orada bulunanlar, erken çıkan, telefona bakmayan personeller ile ilgili inceleme sürüyor. Bununla ilgili hazırlanacak, raporun sonucuna göre soruşturma sürecek.”

Haberin Devamı

Mesaiden kaçan memur twitter’dan yakalandı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!