Giresun'da üniversite öğrencisi denizde kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Giresunda üniversite öğrencisi denizde kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2013 21:23

Giresun’un Bulancak ilçesinde iskelede fotoğraf çekerken dalgaların denize savurduğu kişiye ulaşılamadı. Emniyet yetkilileri görgü tanığı 3 kişinin ifadesine başvurdu.

Haberin Devamı

Olayın görgü tanıklarından Hicabi Bektaş, fırtına nedeniyle oluşan dev dalgaları seyretmek için iskele girişinde bulunduğu sırada bisikletli bir gencin iskelenin en ucuna giderek fotoğraf çekmeye başladığını söyledi. Bektaş, iskeleye gitmemesi konusunda uyardıkları kişinin kendilerini dinlemediğini belirterek, "Dur dedik durmadı, gitti. Bisikletini direğin dibine bıraktı, kendisi iskelenin en ucuna gitti. Fotoğraf çektikten sonra kıyıya doğru yürümeye başladı. Bu esnada telefonla konuşuyordu. Bir dalga geldi, umursamadı. Büyük dalganın geldiğini görünce kaçması için bağırdık. O esnada gelen büyük dalga onu alarak açıklara sürükledi. Birkaç kez suyun üstünde gördük ama daha sonra kayboldu" dedi.

FOTOĞRAF ÇEKERKEN DENİZE DÜŞTÜ / FOTO GALERİ

Dalgalarla denizde kaybolan ve Giresun Üniversitesi Bulancak Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencisi olduğu sanılan kişiyi arayan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik ekipleri sonuç alamadı. Ekiplerin kıyı boyunca vatandaşlarla birlikte yaptığı arama akşam saatlerine kadar sürdü. Ekipler havanın kararmasıyla bölgeden ayrılırken deniz üzerinde bulunan montun kaybolan kişiye ait olduğu tahmin ediliyor.

FOTOĞRAF ÇEKERKEN DENİZE DÜŞTÜ
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!