Kabin ekibi mi fasil ekibi mi?

Güncelleme Tarihi:

Kabin ekibi mi fasil ekibi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:00

THY’nin yeni kabin memuru üniformalarının fotoğrafı Twitter’den sızdırılarak deşifre edildi. THY için yeni kıyafetler tasarladığını kabul eden modacı Dilek Hanif, konuyla ilgili ilk değerlendirmelerini Hürriyet'e yaptı. THY de Twitter hesabından açıklama yaptı ve ''''Bir süre önce başlayan kabin kıyafeti tasarımlarımız henüz sonuçlanmamıştır'' dedi.

Haberin Devamı

Modacı Dilek Hanif’e hazırlatılan üniformalar THY’de görev yapan hostes ve stewardlar tarafından beğenilmedi. Tasarım çalışmaları devam eden üniformalara THY kabin memurları twitter ve Facebook üzerinden tepki gösterdi.        

FESLİ ÜNİFORMALARA TEPKİ

Yeni üniformaların, çok tartışılan ve hükümetin de tepkisini çeken Muhteşem Yüzyıl dizisindeki kostümleri andırması da ironik bulundu.

Tasarımlara imza atan Dilek Hanif, Hürriyet'e konuştu. Hanif, söz konusu tasarımların örnek modeller olduğunu, nihai tasarımların henüz tamamlanmadıklarını söyledi. 

KOTİL: THY NE YAPARSA İYİ VE GÜZELİNİ YAPAR

Haberin Devamı

Rus Türk İşadamları Birliği’nin (RTİB) düzenlediği ’Zirve Sohbetleri’ne katılmak için Moskova’da bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Twitter’dan sızan THY hosteslerinin yeni kıyafetleri ile ilgili soru üzerine, "THY ne yaparsa iyi ve güzelini yapar. THY kostümlerle ilgili çalışmalar yapıyor, doğru. Twitter’daki resimleri görmediğim için birşey diyemem" dedi.

HENÜZ SONUÇLANMADI

Bu arada Twitter’de Turkish Airlines TR adresinden yapılan açıklamada, ”Bir süre önce başlayan kabin kıyafeti tasarımlarımız henüz sonuçlanmamıştır. Sonuçlandığında sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız” denildi.

THY'DEN CEVAP

THY'nin yeni hostes kıyafetlerinin tartışılmaya başlanmasının ardından Türk Hava Yolları resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

Turkish Airlines TR adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Bir süre önce başlayan kabin kıyafeti tasarımlarımız henüz sonuçlanmamıştır. Sonuçlandığında sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.''

Kabin ekibi mi fasil ekibi mi

Haberin Devamı

THY'nin yeni hostes kıyafetleri olduğu iddia edilen tasarımlar internete sızdı. Siz beğendiniz mi?
Beğendim
Beğenmedim

Haberin Devamı

Kabin ekibi mi fasil ekibi mi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!