Vekilin VIP’te kimlik tartışması

Güncelleme Tarihi:

Vekilin VIP’te kimlik tartışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2013 22:04

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Esenboğa Havaalanı’nda polisle yaşadığı kimlik sorununu Twitter’dan takipçileriyle paylaştı. Şahin, “Milletvekili Kartı nüfus cüzdanı yerine geçiyor. VIP’deki polise anlatamadım. Türk polisinin çok ciddi iletişim sorunu var. Milletvekiline suratıyla söven polis vatandaşa nasıl davranır az çok tahmin edebiliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Olayı doğrulayan Şahin, başından geçen olayı Hürriyet’e şu şekilde anlattı: “Kıbrıs’a, 40 Müslüman ülkeden gençlerin katılımıyla düzenlenen Dokuzuncu Gençlik Buluşması’na katılmak için uçacaktım. Esenboğa VIP’deki polis memuru yanımda olmayan nüfus cüzdanımı ısrarla istedi. Milletvekili kartını kabul etmedi. Ters tavırlarıyla beni epey bir hırpaladı. Ben polisin ismini almadım. Bu oradaki polisle ilgili değil, mesleki imajla ilgili. Ben milletvekili iken böyle bir sorunla karşılaşıyorsam vatandaş daha çok karşılaşıyordur. Kıbrıs’takiler ise karta baktı ve tebessümle ‘hoş geldiniz’ dedi. Çatık kaş, soğuk yüz, demir yumruk devri bitti. Yeni Bakanımız Muammer Güler Bey ile bu konuyu görüşeceğim.”

 

Haberin Devamı

İşte Şahin'in twitter'da yazdıkları


* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Milletvekili Kartı nüfus cüzdanı yerine geçiyor. Ama VIP'eki TR polisine anlatmak Kıbrıs polisine anlatmaktan zor oldu.

* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Türk Polisinin çok ciddi iletişim sorunu var. Yeni Bakanımız Muammer Güler beyle bu konuyu görüşeceğim. Hepimiz bu halkın hizmetçisiyiz.

/images/100/0x0/55ea42cff018fbb8f87494ac

* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Çatık kaşı ters suratıyla beni epey bir hırpaladı. Kıbrısta ise Polis Mv kartına baktı amirine sordu ve tebessümle hoş geldiniz dedi.

* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Kıbrıs'a uçacaktım Ankara Esonboğa VIP'teki polis memuru illa da yanımda olmayan kimlik kartı

* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Ve tüm bu ifadeleri eniştesi ve kayınbiraderi polis olan bir Milletvekili olarak söylüyorum. Yoksa adımız polis düşmanına çıkar mazallah.


* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Milletvekiline suratıyla söven polis varandaşa nasıl davranır az çok tahmin edebiliyorum. Kimse kimseyi zorla polis yapmıyor.

* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Valisi de Polisi de Milletvekili de herkes bu ülkenin ve aziz halkımızın hizmetkarı. Çatık kaş, soğuk yüz, demir yumruk devri bitti.


* Ali ŞAHİN@AliSahin501

Haberin Devamı

"Devleti Yaşat ki İnsan Yaşasın" Anlayışı Devri OUT "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" anlayışı IN.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!