Metin Kaçan'ın cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Metin Kaçanın cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2013 20:18

Geçen hafta Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intiher eden yazar Metin Kaçan'ın cesedi Beylikdüzü'nde bulundu.

Haberin Devamı

Beylikdüzü'nde bulunan cesedin, 13 gün önce  Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden “Ağır Roman” kitabının yazarı  Metin Kaçan'a ait olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında, Beylikdüzü Dereağzı  Mahallesi Derya Sitesi sahil kısmında bir erkek cesedi olduğunu gören  vatandaşlar, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ceset bulunduğu yerden çıkarıldıktan  sonra inceleme yaptı. Kimlik bulunmayan cesedin üzerinden bir miktar para çıktı.  İncelemenin ardından ceset, Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı
METİN KAÇAN'IN CENAZESİ BULUNDU

Bu arada, cesedin, 13 gün önce Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar  eden Metin Kaçan'a ait olabileceği ihtimali üzerine, Kaçan ailesine bilgi  verildi.

Metin Kaçan'ın ağabeyi, karikatürist ve yapımcı Hasan Kaçan'ın da  aralarında bulunduğu aile üyeleri hastaneye geldi.

Hasan Kaçan'ın, cesedin kardeşine ait olduğunu teşhis ettiği bildirildi.

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Hasan Kaçan,  “Başınız sağ olsun” dileklerine “Sağ olun” karşılığını verdi.

Metin Kaçan'ın cesedi, daha sonra Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Taksicinin polise başvurusuyla ortaya çıkmıştı

Çengelköy Polis Merkezi'ne başvuran bir taksi şoförü, 5 Ocak Cumartesi  günü saat 22.00 sıralarında Esenler'de aracına müşteri olarak binen bir kişinin  Üsküdar'a gitmek istediğini söylediğini anlatmıştı.

Taksici, sohbet sırasında müşterisinin kendisine, yazar Metin Kaçan  olduğunu ve Üsküdar'daki evine gideceğini söylediğini kaydetmişti.

Boğaziçi Köprüsü'ne girdikten sonra fotoğraf çekeceğini söyleyerek  yavaşlamasını isteyen müşterinin, cüzdanını araçta bıraktıktan sonra inerek  köprüden atladığını anlatan taksici, müdahale etme şansı bulamadığını  aktarmıştı.

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!