Ankara lapa lapa

Güncelleme Tarihi:

Ankara lapa lapa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2012 08:44

Ankara' ya yılın ilk karı yağdı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Edirne'de ise gece saatlerinde başlayan kar yağışı, çatıları beyaza bürüdü. Tüm Türkiye'de hava sıcaklıkları daha da azalacak.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının 3 dereceye düştüğü Edirne’de, akşam saatlerinde etkili olan yağmur gece yerini kar yağışına bıraktı. Binaların çatıları ve araçların üzerini kar örttü. Kar yağışı ulaşımda herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.  

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji yetkilileri, kentte hava sıcaklığının 3 ile 8 derece arasında ve yağışların etkili olacağını söyledi.

TÜRKİYE'DEN YAĞIŞ MANZARALARI

ANKARA'YA İLK KAR YAĞDI / WEB TV

ANKARA' YA YILIN İLK KARI YAĞDI
 
Ankara' ya yılın ilk karı yağdı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu.

İDO SEFERLERİ İPTAL

İSTANBUL'DA AĞAÇLAR YERİNDEN SÖKÜLDÜ

İstanbul'da yer yer şiddetini artıran yağmur  ve rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçururken, bir hastane bahçesindeki ağaç  devrildi.

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini artıran ve saatteki hızı zaman  zaman 80 kilometreye ulaşan rüzgar, bazı ilçelerde çatıları uçururdu. Rüzgar  ağaçları yerinden söktü.

Haberin Devamı

Ankara lapa lapa
 

Küçükçekmece, Halkalı İstasyon Mahallesi İnci Sokak'ta bulunan 4 katlı  bir binanın çatısı, şiddetli esen rüzgar etkisiyle yerinden sökülerek park  halindeki otomobillerin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye  ekibi, binanın çatısı altında kalan araçları çıkarabilmek için yaklaşık bir saat  uğraştı. Motorlu elektrikli testere ile kesilen çatı yol kenarına taşınırken, 3  araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 20 SANTİM

EDİRNE'YE İLK KAR YAĞDI / WEB TV

Bir özel şirkete ait olan otomobilin şoförü Tufan Köse, “Büyük gürültü  ile yerimden fırladım. Camdan çatının aracımın üzerine düştüğünü gördüm. Hemen  sokağa indim. Ölen ya da yaralananın olmaması bir mucize, Allah korudu” dedi.

Bu arada, Fatih Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin  bahçesindeki bir çam ağacı şiddetli rüzgar nedeniyle bahçeye devrildi. Olay  yerine gelen itfaiye ekipleri, kaldırma çalışmaları sırasında ağacın zarar  göreceğini belirtmesi üzerine hastane yetkililerinin isteği üzerine devrilen  ağaca müdahale edilmedi.

Yetkililer, belediye ekiplerine başvurarak devrilen ağacın başka bir yere  dikileceğini bildirdi.

DEV DALGALAR
 
Kuzey Ege'deki lodos fırtınası,  Balıkesir'in Edremit ve Burhaniye İlçelerinde etkili oluyor.

Akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış ile başlayan lodos fırtınası  sahil bölgelerinde tonlarca atığın birikmesine neden oldu. Lodos fırtınası  bölgede en çok Edremit'in tatil beldeleri Akçay, Zeytinli ile Burhaniye'nin Ören  ve İstele mahallesinde etkili oluyor.
 
Şiddetli yağış ve yıldırımlarla birleşen dev dalgalar sahil bölgelerinde  karaya vuruyor. Sahil kesimleri ve kumsallar dalgaların getirdiği tonlarca yosun  ve tahta parçasıyla doldu.
         

ANTALYA’DAKİ HORTUM DEHŞETİ KAMERADA


     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!