Sudenaz’a ne oldu

Güncelleme Tarihi:

Sudenaz’a ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 00:00

Geçtiğimiz eylül ayında Afyonkarahisar’da bir trafik kazasında hemşire Seval Pala can verdi.

Haberin Devamı

Aynı kazada hafif yaralanan kızı Sudenaz ise, hastanede ayakta tedavi gördükten sonra ortadan kayboldu. Babası, o tarihten beri her yerde kayıp kızını arıyor.

AFYONKARAHİSAR’da hemşire Seval Pala, trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Kazada yanında bulunan 6 yaşındaki kızı Sudenaz ise yaralandı. Kazadan sonra ortadan kaybolan Sudenaz’dan bir daha haber alınamadı. Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan Abdullah Özkürkçü’nün (48) ilk eşi Meryem, 12 yıl önce hayatını kaybetti. Özkürkçü, eşinin ölümünden 1 yıl sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Seval Pala (33) ile evlendi. 5 yıl evli kalan Özkürkçü ve Pala, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2006’da boşandı. Boşandıklarında eşinin hamile olduğundan haberi olmadığını iddia eden Abdullah Özkürkçü, “Ayrıldıktan sonra eşim, ailesinin yaşadığı Afyonkarahisar’a gitti ve burada Dinar Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. Sonradan doğum yaptığını ve bir kızımızın olduğunu öğrendim. Mahkemeye başvurarak kızımın velayetini istedim. Ancak mahkeme kızın velayetini annesine verdi” dedi.

ANNE ÖLDÜ KIZI SIR OLDU

Haberin Devamı

Bu süreçte, Pala, eylül 2012’de geçirdiği kazada can verdi. 6 yaşındaki kızı Sudenaz hafif yaralandı. Baba Özkürkçü, ayakta tedavi gören Sudenaz’dan bir daha haber alamadı. Mahkemeye başvuran baba, velayetini aldığı kızını almak için Afyonkarahisar’a gitti. Sudenaz’ın dedesinden de ‘Burada değil’ cevabı alan baba Öztürk, “Polis ve jandarmaya da 3 kez gittim, ancak kızımı bulamadım. 3 aydır kızımdan haber alamıyorum. Öldü mü, yaşıyor mu, bilmiyorum” diye konuştu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!