Fotoğraftaki kadın başka

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraftaki kadın başka
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2012 00:00

Kardeşinin gelinine tecavüz etmekle suçlanan teknik direktör Yüksel Yeşilova, kendini savunmak için tuhaf bir yol seçmiş, karısıyla gelinin fotoğraflarını göstererek “Böyle güzel bir eşi olan, bu kadına bakar mı?” demişti. Şimdi de Yeşilova’nın ‘gelin’ diye gösterdiği fotoğrafın bambaşka bir kadına ait olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

SAMSUN’da 2010 eylül ayında Samsunspor- Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sahaya girerek teknik direktör kardeşi Yüksel Yeşilova’yı (43) bıçaklayan Murat Yeşilova’nın (58) yargılaması sürüyor. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde adam öldürmeye teşebbüs suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle, tutuksuz yargılanan Murat Yeşilova, kardeşini eski gelini Y.A.’ya tecavüz etmekle suçlamıştı. Suçlamaları kabul etmeyen Yüksel Yeşilova 6 Kasım’daki duruşmada, kendini savunmak amacıyla 2 fotoğraf göstermişti.

‘EŞİM ROMANYA GÜZELİ’

/images/100/0x0/55ea7f2cf018fbb8f883cc5f

Fotoğraflardan birinin tecavüze uğradığını iddia eden Murat Yeşilova’nın gelini Y.A., diğerinin de Romanya 3’üncü güzeli eşi olduğunu belirten Murat Yeşilova, mahkeme heyetine “Böyle güzel bir eşi olan, bu kadına bakar mı?” diye sormuştu. Duruşma haberinin gazetelerde ve internette yer alması üzerine Almanya’da yaşayan M.Y. adlı kadın, fotoğrafların kendisine ait olduğunu ileri sürerek gazetecilere e-posta attı.

Haberin Devamı

‘ONURUM KIRILDI’

Yüksel Yeşilova’yı hiç tanımadığını söyleyen M.Y. şöyle dedi: “Yüksel Yeşilova adlı şahıs beni hiç tanımamasına rağmen mahkemeyi ve siz basını kandırmıştır. Benim haysiyetim, onurum kırılmıştır. Yüksel Yeşilova denen şahıs gerçek tecavüz mağduru olan Y.A. adlı kişinin fotoğraflarını bulamayınca, mahkeme heyetine benim fotoğraflarımı vererek suç işlemiştir. Yüksel Yeşilova’dan şikâyetçi oldum.”

Yeşilova’ların kavgası

Murat Yeşilova (solda) , teknik direktör kardeşi Yüksel Yeşilova’yı gelinine tecevüz etmekle suçlayıp sahada 6 yerinden bıçaklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!