Åžehit ateÅŸi Mersin'e düÅŸtü

Güncelleme Tarihi:

Şehit ateşi Mersine düştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 15:33

Siirt’in Pervari İlçesi’nde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden biri olan Uzman Çavuş Eren Kızılgedik’in memleketi Mersin’deki evi yasa boğuldu.

Haberin Devamı

Askeri yetkililer, bekar olan Eren Kızılgedik’in ÅŸehit olduÄŸu haberini merkez YeniÅŸehir Ä°lçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde oturan çiftçi babası Ergün ile anne Fatma Kızılgedik’e verdi. Acı haberle yıkılan anne Fatma Kızılgedik fenalık geçirdi.Â

Eve akın eden yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan anne, "Bu acıya nasıl dayanılır. Gitti kuzum genç yaşta" diye ağıt yaktı. 4 çocuk babası Ergün Kızılgedik ise, metanetli görünmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği ev ise Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Eren Kızılgedik’in cenazesi yarın Mersin’de toprağa verilecek.

Haberin Devamı

SIVASIZ TEK KATLI EVDE YAS

Şehit uzman çavuş Eren Kızılgedik’ın babası Ergün Kızılgedik, oğluyla en son olarak dün akşam telefonla konuştuklarını, bir sorununun olmadığını söylediğini anlattı.

Bu arada Kızılgedik’in ailesinin oturduğu tek katlı ve bazı cepheleri sıvasız olan evi ise dikkat çekti. Taşlarla bahçe sınırı yapılan evin önünde toplanan vatandaşların büyük çocuğu ise yere oturarak ağıt yaktı.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!