Uçak evin bahçesine düştü

Güncelleme Tarihi:

Uçak evin bahçesine düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 21:38

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde, CTLS tipi ultralight sınıfı iki kişilik uçak, eğitim uçuşu sırasında enerji nakil hattına takılarak bir evin bahçesine düştü. Kazada öğrenci pilot hayatını kaybederken, pilot yaralandı.

Haberin Devamı

Ankara’da düşen eğitim uçağının enerji nakil hattına takıldıktan sonra alev aldığı öğrenildi. Alev alan uçağın 2 katlı müstakil bir evin bahçesine düştüğü ve yanmaya başladığı belirtildi. Büyük bir gürültüyle düşen uçağın enkazına koşan vatandaşlar, pilot Hasan Erkan’ı alevler arasından kurtarırken, eğitim uçuşu alan öğrenci pilot 25 yaşındaki Anıl Tüccar ise çıkartılamadı.

EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ / FOTO GALERİ

ÖĞRENCİ PİLOT ÖLDÜ

Alevler uçağın bahçesine düştüğü eve de sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından öğrenci pilot Tüccar’ın cesedi uçak enkazında çıkartılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Görgü tanıkları, uçağın önce havada alev aldığını ve zig zaglar çizerek büyük gürültüyle evin bahçesine düştüğüne belirterek, "Çok büyük bir patlama oldu. Hemen olay yerine koştuk. Birisini yaralı olarak çıkarttık, ancak o sırada alevler vardı. Diğerine ulaşamadık. Enkazda çıkarttığımız kişinin de durumu ağırdı" dediler.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!