Erdoğan: Arkamızda Wikileaks değil millet var

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Arkamızda Wikileaks değil millet var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 21:22

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ATV - A Haber ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Wikileks iddialarına da cevap verdi.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Wikileaks iddiası hakkında, "Elimde benim Wikileaks'ın orjinal belgeleri var orada böyle birşeyler yok. Orada sadece komutanların adı geçiyor, kalkıyor bizim adımızı yazıyor. Neden kaynaklanıyor bu, o gazete var işte adını vermek istemiyorum reklamını yapmış olurum çünkü. Oraya dayadandırarak böyle şeyler yazıyor, CHP zihniyeti milletimle barışık değildir hep ayrıştırmaya da gayret eder ve bundan dolayı da milletimden beklediğini alamaz. Bizim arkamızda Wikileaks değil millet var" dedi.

Ellerinde 5 farklı anket sonucu bulunduğunu belirten Erdoğan şunları kaydetti: "Ortalama olarak bu anketler Temmuz, Ağustos, Eylül'de yapıldı. Ortalaması AK Parti 52,1, CHP 24, 2, MHP 13, 3, BDP 6, 2 tablo bu. Bütün bu tablo çok açık net ortada olmasına rağmen kalkıp sipariş üzere anket açıklamaları da oluyor onlarında tabii ki ortaya bir netice getirmesi mümkün değil."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!