Bakan Şahin'e Hepatit C bulaştı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bakan Şahine Hepatit C bulaştı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 09:54

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e Hepatit C bulaştı mı? Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Bakan Şahin ile ilgili ilginç bir iddiayı köşesine taşıdı.

Haberin Devamı

"Bakan Şahin, Angelina Jolie ile sohbet ederken çekilen fotoğraflarında oldukça neşeli görünüyordu.

Ancak Bakan Şahin'in bu keyifli görüntüsüne gölge düştü.

Önce bir Amerikan bulvar gazetesi olan National Enquirer, Angelina Jolie'nin çok ağır Hepatit C hastası olduğunu ve karaciğerinin iflas ettiğini, organ nakli yapılmazsa kısa süre içinde öleceğini iddia etti. Hem Angelina Jolie'nin yaşam biçimi, hem de National Enquirer'in daha önce Steve Jobs'un öleceğini önceden tarih vererek bilmiş olması bu iddiayı güçlendiriyordu.

İDRİS NAİM ŞAHİN VE ANGELINA JOLIE'NİN KEYİFLİ SOHBETİ OBJEKTİFLERE BÖYLE YANSIMIŞTI

Ankara bürodaki arkadaşlarımız ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i aradılar.

İdris Naim Şahin'in ofisi, Bakan Bey'in böyle magazinel konularla gündeme gelmek istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ancak arkadaşlarımız olayın magazin olmadığını, Bakan Şahin'in ciddi bir sorunla karşı karşıya olabileceğini ve Hepatit C'nin bulaşıcı ve tehlikeli bir hastalık olduğunu söylediler.
Bizim bu uyarımız bakanın konuyla ilgili bir açıklama yapmasını sağlamadı ama Bakan İdris Naim Şahin'in korumalarında bir paniğe neden oldu.

Angelina Jolie'nin Hepatit C hastası olduğunu bizden öğrenen korumalar, Bakan Şahin'e bu hastalığın bulaşıp bulaşmadığını tespit edebilmek için hemen Ankara'daki önemli bir karaciğer uzmanı doktoru aradılar.

Uzman doktor, "Merak edecek bir şey yok. Angelina Jolie oldukça sağlıklı görünüyordu. Ayrıca Hepatit C öyle karşılıklı oturmayla bulaşan bir hastalık değildir. Kan veya sıvı değişimi yoluyla bulaşır. Bakanla karşılıklı oturdu diye bulaşması söz konusu olamaz" diyerek Şahin'in korumalarını rahatlattı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!