Şehit polis, 15 gün sonra nişanlanacaktı

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis, 15 gün sonra nişanlanacaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 17:37

BİNGÖL’ün Karlıova İlçesi’nde PKK’lının çevik kuvvet minibüsüne yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan 8 polisten, 25 yaşındaki Fatih Celayir’in, Elazığ’daki baba evine ateş düştü. 15 gün sonra nişan yapmaya hazırlandığı ortaya çıkan şehit polis Celayir’in yakınları yasa boğuldu.

Karlıova’da PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 8 polisten Fatih Celayir’in memleketi Elazığ’da yas var. Acı haberi alan şehit Celayir’in babası Mehmet Celayir ile yakınları, hemen Bingöl’e gitti.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Emniyet Müdürü Ayhan Buram, Belediye Başkan Vekili Atik Birici, şehit ailesinin evine giderek şehidin yakınlarına başsağlığı diledi. 112 Acil Servis ambulansı şehidin evinin önünde bekletilirken, eve Türk bayrağı asıldı.

Şehit Fatih Celayir’in aynı saldırıda şehit olan Ümit Yıldırım ile Bingöl’de bekar evinde birlikte kaldığı belirtildi.

15 GÜN SONRA NİŞANLANACAKTI

Şehit Fatih Celayir’in 15 gün sonra sözlüsü Ebru Şen ile nişanlanacağı da ortaya çıktı. Ailenin nişan hazırlıkları yaparken, genç polisin şehit olması yakınlarını yasa boğdu.

Şehit polis memuru Fatih Celayir’in internette sosyal paylaşım sitelerine de mesajlar yazdığı görüldü. Celayir’in 19 Ekim 2011 günü, ’Kurtuluş Savaşı ile dünyayı kovduk şimdi ne durumdayız... Başkomutanın, sırtında mermi taşıyanların, şehitlerin kemikleri sızlamıyor mu? Hepsi boşa mı gitti yani ? AYIP... Yazıklar olsun sahip çıkamadığımız için hepimize; her iki kişiden birine mukayyet olamayışımıza..."

Şehit Celayir, 15 Mayıs 2011 günü de ’Şırnak’ ta terör örgütü tarafından şehit edilen 2 aylık polis memuru kardeşime Allah’tan rahmet ailesine sabır diliyorum. Vatansızlara inat vatan sağolsun’ yazmıştı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!