Genelkurmay BaÅŸkanı Özel: KonuÅŸmayacağım, her ÅŸey ortada

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmay Başkanı Özel: Konuşmayacağım, her şey ortada
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2012 12:40

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Afyonkarahisar Valiliği'ne girerken gazetecilerin soruları üzerine, ''Konuşmayacağım. Hiçbir şey konuşmayacağım. Ortada her şey" dedi.

Haberin Devamı

ORGENERAL ÖZEL O KIŞLADA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, patlamanın meydana geldiği mühimmat deposunun bulunduğu Şehit Uzman Çavuş  Mete Saraç Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

GENELKURMAY BAŞKANI ÖZEL O KIŞLADA / WEB TV

ORGENERAL ÖZEL: KONUŞMAYACAĞIM / WEB TV

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'na askeri uçakla inen Orgeneral  Özel, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet  Müdürü İsmail Türkmenli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından  karşılandı. Özel, karayoluyla incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.

PATLAMAYLA Ä°LGÄ°LÄ° BÄ°LGÄ° ALDI

Sabah saatlerinde patlamanın olduÄŸu Åžehit Uzman ÇavuÅŸ Mete Saraç  Kışlası'na gelen Orgeneral Özel, bir süre kışlada patlamayla ilgili bilgi aldı.  Daha sonra yürüyerek, patlamanın gerçekleÅŸtiÄŸi mühimmat deposunun olduÄŸu bölgeye  gelen Orgeneral Özel, burada da incelemelerde bulundu. Kışladaki bazı mühimmat depolarını da inceleyen Orgeneral Özel, daha  sonra patlamanın olduÄŸu bölgeden ayrıldı.Â

YARALI ASKERLERÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki yaralı askerleri ziyaret etti. Orgeneral Özel, valilik ziyaretinin ardından beraberindekilerle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne geçti. Hastanede, başhekim Dr. Mehmet Duran tarafından karşılanan Özel ve beraberindekiler, daha sonra patlamada yaralanan 8 askeri ziyaret etti.

Haberin Devamı

Orgeneral Özel, daha sonra Başhekim Dr. Duran'ın makamına geçerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında hastane giriş çıkışlarında geniş güvenlik önlemleri alınırken, basın mensuplarının hastaneye girmesine izin verilmedi. Orgeneral Özel, ziyaretin ardından açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

ÖZEL, KENTTEN AYRILDI

İncelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kentten ayrıldı.

Mühimmat deposundaki patlama sonucu 25 askerin şehit olduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda incelemelerde bulunan Orgeneral Özel, önce Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ardından da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yaralı askerleri ziyaret etti.

Haberin Devamı

Orgeneral Özel, daha sonra Afyonkarahisar Orduevi'ne geçti.

Burada bir süre kalan Özel, hava yoluyla Afyonkarahisar'dan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!