İki gün önce şehit cenazesine katıldı, Afyon'da şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

İki gün önce şehit cenazesine katıldı, Afyonda şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 14:16

Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 35 yaşındaki Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş’un memleketi Ordu’daki baba evine ateş düştü. Acı haberi alan anne ve babası ise Afyonkarahisar’a gitti. Şehit Uzman Çavuş Akkuş’un iki gün önce katıldığı şehit cenazesiyle ilgili Facebook’taki sayfasına "Aklıma kendi evlatlarım ve kendim geldim" diye yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken dün akşam saat 21.45 sıralarında meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş’un acı haberi Ordu’daki anne ve babasını yasa boğdu. Ordu’nun merkeze bağlı Gökömer Köyü’nde oturan annesi Türkan Akkuş ile baba Hasan Akkuş acı haberi alınca Afyonkarahisar’a gitmek için yola çıktı.

10 yıllık evli olan ve 2 çocuğu bulunan şehit Akkuş, Facebook’taki sayfasında 2 gün önce Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki saldırıda şehit olan Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi’nin akşam saatlerinde yapılan cenaze törenine katıldığını belirterek, şunları yazdığı görüldü:

TRABZONSPORLU YÖNETİCİNİN OĞLU DA ŞEHİT DÜŞTÜ

"Bugün şehit Üsteğmen Sami Çiftçi’nin cenaze törenine katıldım. Aklıma kendi evlatlarım ve kendim geldim. Düşünürken bile gözlerim doldu, ağladım. Şehit olan üsteğmenin ailesinin ve eşinin çektiği acı tarif edilemez herhalde. Mekanın cennet olsun. Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin."

Şehidin eşi Songül Akkuş’un amcası Cafer Özcan’da taziyeleri kabul ederek, "Olayı öğrenir öğrenmez yeğenimi aradım. Eşi Songül ile görüştüğümde Cüneyt’in görevde olduğunu ve nöbetçi olduğunu söyledi. Songül’ün de ne olduğu hakkında bilgisi yoktu. Acı haberi alınca şehidimizin annesi ve babası yola çıktı. 10 yıldır Afyonkarahisar’da görev yapıyordu" dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!