Cephaneliğin önündeki kamyon da patladı

Güncelleme Tarihi:

Cephaneliğin önündeki kamyon da patladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 10:21

Afyonkarahisar'da patlamanın meydana geldiği askeri bölgede, günün ışımasıyla uzman ekipler inceleme yapmaya başladı. Patlamanın tesislerde önemli hasara yolaçtığı, cephaneliğin kullanılamaz hale geldiği, cephaneliğe askerleri getiren askeri kamyonunda da parçalandığı görüldü.

Haberin Devamı

Patlamanın meydana geldiği askeri tesiste çevreye mühimmat saçılması nedeniyle gece boyunca hazırda bekleyen ekipler, günün ilk ışıklarıyla birlikte Kışlacık mevki ile Ataköy arasındaki cephanelik bölgesinde incelemelerine başladı. Jandarma ve emniyete ait çok sayıda Olay Yeri İnceleme Aracı da, tesislere giriş yaptı.


İNCELEME BAŞLATILDI - FOTO GALERİ

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu sabaha karşı ayrıldığı kışlaya, günün ışımasıyla geri döndü. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da sabahın ilk ışıklarıyla tesise geldi.


BOMBA UZMANLARI PATLAMANIN OLDUĞU BÖLGEDE ARAMA YAPTI / WEB TV

Haberin Devamı


Askeri yetkililer ve güvenlik görevlileri, olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, sivillerin bölgeye yaklaşmasını engelledi, tesislere gidilen yol da sivil araç trafiğine kapatıldı. Sivil savunma, arama-kurtarma, sağlık, itfaiye ekipleri gece boyunca, tesislerin çevresinde hazır bekletildi.

Cephaneliğin önündeki kamyon da patladı



YARALI ASKER O DEHŞETİ ANLATTI / WEB TV

CEPHANELİKTEKİ PATLAMA SONRASI GÖRÜNTÜLER / WEB TV 

PATLAMANIN OLDUĞU YERİN GÜNDÜZ GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

GÖRGÜ TANIKLARI YAŞADIKLARINI BÖYLE ANLATTILAR / WEB TV

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!