Tarhan'ın ailesi CHP'den yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Tarhanın ailesi CHPden yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2012 12:14

Çukurca'da kaybolan ve kendisinden haber alınamayan AK Parti İl Başkanı Mecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan, kardeşinin PKK tarafından kaçırıldığını söyleyerek, CHP'den konunun kamuoyu gündemine taşınması için yardım istedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i arayan Ramazan Tarhan, kardeşinin kurtarılması için CHP'nin yardımcı olmasını istedi.

Tekin, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanı'nın kardeşi Ramazan Tarhan'ın önce kendisini aradığını, kendisinin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini sağladığını anlattı.

Tekin, "Mecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan bana ulaştı. Yardım istedi. Ben de kendisini Sayın Genel Başkanımız ile görüştürdüm" dedi.

Ramazan Tarhan'ın talebinin ne olduğu sorusuna ise Tekin, "üç gündür çaresiz olduklarını ifade edip bizim desteğimizi istediler" diyerek yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da partisinin Sivas İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısından konuyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: “Hakkari’den aradılar doğrudur. Kardeşi, ağabeyinin kaçırıldığını düşündüklerini söyledi. Bu ülkede iktidardan değil de muhalefet partisinden yardım isteme noktasına gelindiyse bu bizim daha sağduyulu olduğumuz anlamına gelir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!