Son yemek

Güncelleme Tarihi:

Son yemek
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 04, 2012 00:00

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesinde, 2 yıl önce turizmci Ahmet Bayer’in (55) villasının balkonundan düşüp ölen, 2003 Miss Model Of The World (Mankenler Kraliçesi) Aslı Baş’ın (32), olayın hemen öncesine ait fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Aslı Baş’ın, Bayer ve dostlarıyla atladığı söylenen terasta yedikleri yemeÄŸin fotoÄŸrafları dava dosyasına girdi. BaÅŸ ailesinin isteÄŸiyle inceleme yapan bilirkiÅŸinin cinayet ihtimali yönündeki raporunun ardından mahkemenin atadığı bilirkiÅŸinin raporu da dosyada yer aldı. Parmak Ä°zi ve Olay Yeri Ä°nceleme Uzmanının verdiÄŸi raporda Aslı Baş’ın iddia edildiÄŸi gibi 80 santimetre yükseklik ve bir metre geniÅŸliÄŸindeki dikenli bitkiler arasından geçerek terastan atlamasının mümkün olmadığının altı çizildi.Â

ASLI BAŞ FOTOĞRAFLARI 

Raporda Baş’ın bacaklarının çıplak olduğu, bu çitten geçmesi durumunda mutlaka çizikler olabileceği belirtildi. Bu raporda da Aslı Baş’ın ’Ani bir darbe veya itilme’ sonucu sırt üstü düştüğü, düşerken de duvara tutunmak istediği kaydedildi. Raporda olayın tanıklarının Baş’ın bir şişe şarap ve üzerine ilaçlar içtiği iddialarının İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi sonucu doğru olmadığı, kan değerlerinde alkol ve uyuşturucu ilaç iznine rastlanmadığına da dikkat çekildi. Olayla ilgili geçen hafta gözaltına alınan Ahmet Bayer adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, oğulları Hakan Bayer (25) ile Volkan Bayer (23) tutuklanmıştı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!