Umut maganda kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Umut maganda kurbanı oldu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 28, 2012 08:51

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, ailesiyle gittiği parkta kaydırakta oynayan 6 yaşındaki Umut Ceylan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu öldü. Bu yıl okula başlaması gereken küçük Umut’un serseri bir kurşunla hayata gözlerini yumması, yakınlarını üzüntüye boğdu.

Haberin Devamı

Evin küçük çocuÄŸu olan 6 yaşındaki Umut Ceylan, Mustafa BaykaÅŸ Ä°lköğretim Okulu 2’inci sınıf öğrencisi ablası 8 yaşındaki DoÄŸa Ceylan’ın ardından, dün Hüseyin AkdaÄŸ Ä°lköğretim Okulu’na kaydedildi. Bir beyaz eÅŸya firmasının satış bölümünde görevli baba 37 yaşındaki Ufuk Ceylan ile ev kadını anne Gülhan Ceylan, Umut Ceylan’ı okula kaydettikten sonra evlerine döndü.Â

UMUT BU YIL OKULA BAÅžLAYACAKTI / FOTO GALERÄ°

PARKTA OYNARKEN MAGANDA KURÅžUNUYLA VURULDU / WEB TV

Umut Ceylan, ablası Doğa Ceylan ile dün akşam saatlerinde parka gitmek istedi. Ceylan çifti, iki kardeşi evlerinin 100 metre aşağısında bulunan parka götürdü. Parktaki diğer çocuklarla oynamaya başlayan Umut, dün saat 22.30 sıralarında, üzerinde bulunduğu kaydıraktan düştü.

Sesi çıkmayan ve tişörtünden kan sızan küçük Umut, düşerken yaralandığı sanılarak ailesi tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Hastanede öldüğü belirlenen küçük Umut’un vücudunu kontrol eden doktorlar, sırtının sağ tarafındaki kurşun yarasını fark etti. Durum, polise bildirildi. Umut Ceylan’ın ölüm haberi üzerine yıkılan, büyük üzüntü yaşayan Ceylan çifti, çocuğun ateşli silah yaralanmasına bağlı yaşamını yitirdiğini öğrenmesi üzerine şoke oldu.

MAGANDA ARANIYOR

Ceylan çifti, Emniyet Asayiş Şube görevlileri tarafından emniyete götürülerek, ifadelerine başvuruldu. Tekrar hastaneye dönen çifti, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, park ve çevresinde kanıt aradı. Olay yerine yakın oturan olan ve parkta bulunan vatandaşlar, herhangi bir silah sesi işitmediklerini vurguladı. Emniyet güçleri uzaktan ateşlenen bir tabancadan çıkan serseri bir kurşunun Umut’u yaşamından etmiş olabileceğini kaydetti. Ceylan ailesinin küçük Umut’unu yaşamdan alan kurşunu kimin ateşlediğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Küçük çocuğun hastaneden alınan cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsinin ardından Umut’un cenazesinin defnedilmek üzere ailesine teslim edileceği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!