Trafik kavgasında akıl almaz ölüm

Güncelleme Tarihi:

Trafik kavgasında akıl almaz ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2012 17:37

Olay, saat 15.00 sıralarında Topkapı yönü Haliç Köprüsü'nde meydana geldi. 34 SMH plakalı otomobiliyle, eşi ve 3 çocuğuyla Ümraniye'deki evinden Küçükköy'de oturan ablasına bayram ziyaretine giden Raşit Likoğlu, Haliç Köprü'ü üzerinde kendisinden yol isteyen 34 TT 5801 plakalı otomobilin sürücüsü Vural Dokumacı ile tartıştı.

Haberin Devamı

Olay, saat 15.00 sıralarında Topkapı yönü Haliç Köprüsü'nde meydana geldi. 34 SMH plakalı otomobiliyle, eşi ve 3 çocuğuyla Ümraniye'deki evinden Küçükköy'de oturan ablasına bayram ziyaretine giden Raşit Likoğlu, Haliç Köprü'ü üzerinde kendisinden yol isteyen 34 TT 5801 plakalı otomobilin sürücüsü Vural Dokumacı ile tartıştı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, küfürleşen iki sürücü araçlarını durdurarak kavgaya tutuştu. Vural Dokumacı, elindeki demir sopayla Raşit Likoğlu'nun otomobiline vurmaya başladı. Bir süre birbirlerine yumruk savuran sürücülerden Vural Dokumacı, Raşit Likoğlu'na kafa attıktan sonra yere yığıldı. Dokumacının yanında bulunan arkadaşı polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dokumacı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Haberin Devamı

EŞİ VE ÇOCUKLARI ŞOKA GİRDİ

Kavga sonucu yüzünden yaralanan Raşit Likoğlu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada Likoğlu'nun eşi Bedriye, oğlu Ünal ve kızları Neslihan ve 6 yaşındaki Sude Naz şoka girdi. Bedriye Likoğlu olanları şöyle anlattı: “Birbirlerine yol verme yüzünden tartıştılar. Öteki adam çok sinirlendi. Demirle vurdu bize, durduk. Yol istedi yol vermedik diye. İndi ve eşime kafa attı. Eşimin kaşı patladı. Arkadaşı ayırmaya çalışıyordu. Daha sonra bayılarak yere düştü. Bayılmasının sebebini bilmiyorum."

Yaşananlar sonucu üzgün olduğunu belirten ölen sürücünün arkadaşı, “Yol verme tartışmasıydı. Tartışıp kavga ettiler. Bayıldı. Kalp krizi geçirmiş sanırım. İstanbul işte, trafikte tartışma oldu. Olmasaydı keşke. Ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Polis, Raşit Likoğlu'nun eşi ve çocuklarını ifadeleri için polis merkezine götürdü. Polis yetkilileri, Dokumacı'nın kavga sırasında kalp krizi geçirmiş olabileceğini ancak kesin ölüm nedeninin Adli Tıp incelemesinin ardından belirlenebileceğini söyledi.

Öte yandan, olay nedeniyle Haliç Köprüsü'nde Topkapı yönünde yoğun trafik oluştu.

Dokumacı'nın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!