İnsanlıklarından utanıp vazgeçerler

Güncelleme Tarihi:

İnsanlıklarından utanıp vazgeçerler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 00:00

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MİT’in kendisi ve bazı partilileri dinlediğine ilişkin iddialarla ilgili, “Ben uzun süre dinleyeceklerini, sonra da insanlıklarından utanıp vazgeçeceklerini düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT’in kendisiyle birlikte bir grup CHP milletvekili ve yöneticisini dinlediğine yönelik iddialarla ilgili, “Ben uzun süre dinleyeceklerini, izleyecekleri sonra da insanlıklarından, yaptıklarından utanıp vazgeçeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.  Kılıçdaroğlu, “Çalmadık çırpmadık, neden korkacağız? Çocuklarımızın gemiciği mi var, iş takibi mi yapmışlar? Dinlenen, izlenen arkadaşlarımız iş takibi mi yapmış. Dinlemeler, izlemeler sonucunda elde etseler, etseler birkaç ‘espri’ elde ederler, o kadar” dedi. Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları özetle şöyle:

Seçimlerde kullanmak için

“Seçimlerde kullanmak için dinliyorlar, izliyorlar. Tek dertleri şu: ‘Acaba Kılıçdaroğlu ve arkadaşları hakkında bir şey buluruz da bulduğumuzu seçimlerde CHP’yi köşeye sıkıştırmak için nasıl kullanırız?’ Ancak hükümet Suriye ve terör konusunda köşeye sıkıştığı için bakarsınız bu dönemde de kullanılır.

Haberin Devamı

Başbakan grupta söylemişti

Zaten Başbakan, bir grup konuşmasında, ‘Nefesinden bile haberdarız’ demişti. O zamanlardan gelen bir süreç. Her şey bir yana, bunu konuşuyor olmak bile Türkiye’nin ayıbıdır. Soru önergesi veriyoruz, ses çıkmıyor MİT’ten, susuyorlar. Fakat bir kez daha vurgulayayım ki hiçbir şeyden çekinmiyoruz. Ailem de çekinmiyor. Ciddiye almıyoruz bu dinlemeleri, izlemeleri. İstedikleri kadar dinleyebilirler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!