O vekil ve oğlu AK Parti merkezinde

Güncelleme Tarihi:

O vekil ve oğlu AK Parti merkezinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 15:06

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde meydana gelen ’polisleri ellerinde numaralarla sıraya dizip teşhis etme’ olayının ardından AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, partinin Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddia ediliyordu. Türkoğlu ve polisleri sıraya dizen oğlu İstemi Kağan Türkoğlu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

Haberin Devamı

Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı Murat Emer ile AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polis ellerinde numalarla sıraya dizilip teşhis yaptırılmıştı.

Olayın basına yansımasının ardından Hacı Bayram Türkoğlu'nun AK Parti'den istifa etme kararını aldığı öne sürülmüştü. Türkoğlu’nun bu kararı almasında Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin düşünülmesinin etkili olduğu iddia ediliyor.

MKYK toplantısının yapılacağı saatlerde Hatay milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile oğlu İstemi Kağan Türkoğlu AK Parti genel merkezine geldi. Gazetecilere görünmemek için garaj kapısından giriş yapan baba-oğul, Genel Merkezdeki toplantı öncesinde parti yöneticilerine ön savunma yapmak istediği iddia edildi. Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, Başbakan Erdoğan ile de görüşmek istediği ancak Erdoğan’ın toplantı öncesi kendisiyle görüşmediği bildirildi.

Haberin Devamı

Gereğini yapın

Erdoğan’ın, MKYK toplantısında da olayın tüm yönleriyle ve derinlemesine ele alınmasını isteyerek, Hatay Milletvekili Türkoğlu’nun olaydaki rolü, Vali ve Emniyet Müdürüne baskıda bulunup bulunmadığının araştırılmasını isteyerek, “İyice araştırın gereğini yapın” talimatı verdiği belirtildi.

AK PARTİLİ VEKİLİN OĞLU POLİSİ SIRAYA DİZDİ / WEB TV

İŞTE VEKİL OĞLUNUN OLAYDAN HEMEN SONRAKİ GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!