İçinde çocuklarla denize uçtu

Güncelleme Tarihi:

İçinde çocuklarla denize uçtu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 00:00

KASTAMONU’nun Çatalzeytin İlçesi’nde aniden çıkan şiddetli fırtınanın etkisiyle bir kafenin yanında bulunan şişme oyun parkı, içinde eğlenen çocuklarla birlikte denize uçtu.

Haberin Devamı

Bu sırada elektriklerin de kesilmesi sonucu kafeye oturmaya gelen aileler, çalışanlar ve çevredekiler paniğe kapıldı. Kurtarılan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İÇİNDE ÇOCUKLARLA DENİZE UÇTU / FOTO GALERİ

ŞİŞME OYUN PARKI ÇİNDE ÇOCUKLARLA DENİZE UÇTU / WEB TV

Çatalzeytin merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Hisarkafe’nin yanında bulunan oyun parkında dün saat 23.25 sıralarında meydana geldi. Belediye tarafından yap-işlet-devret modeliyle işletmeciliğini 1 yıldan bu yana sürdüren Fikret Çetin’e ait ’Hisar Kafe’ye iftardan sonra dinlenip, çocuklarını da eğlendirmeye getirdi. Aileler Hisar Kafe içinde otururup dinlenirken, çocukları şişme oyun parkına oyun oynamaya başladı. Ancak aniden çıkan şiddetli fırtına sonucu Hisar Kafe yanında bulunan şişme oyun parkı, içindeki çocuklarla birlikte Karadeniz’e uçtu.

Fırtına nedeniyle Hisar Kafe’nin elektrikleri de kesildi. Çocuklarının Şişme Oyun Parkı içinde denize uçtuğunu gören aileler feryat ederken, çalışanlarla birlikte çevredekiler büyük telaş içinde çocuklarının kurtarılması için deniz kenarına koşuştu. Şişme Oyun Parkı içinde bulunan çocuklardan 4 yaşındaki Esen Eylül Demir, 6 yaşındaki Enes Efe Demir, 8 yaşındaki Yusuf Efe Öztürk ve 5 yaşındaki Elif Çelik. kafe çalışanları, aileleri ve çevrede bulunanların yardımı ile denizden çıkartıldı.

Çocuklar ambulanslarla Çatalzeytin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuklardan kolu kırılan Yusuf Efe Öztürk Kastamonu Devlet Hastanesi’ne, Esen Eylül Demir ise İnebolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Vücutlarında herhangi bir yara izi rastlanmayan Enez Efe Demir ile Elif Çelik Çatalzeytin İlçe Hastanesi’nde bir süre gözetim altında tutuldu, gece 02.00 sıralarında taburcu edilerek evlerine gönedirldi.

Çocukları deniz kenarında şişme oyun parkından kurtaran Ertunç Şen, "Şiddetli bir fırtına sonucu her şey aniden gelişti. Bu sırada çocukların şişme oyun parkı içinde olması sonucu deniz kenarına koşuştum. Deniz keneranda bulunan setin üzerinden atlayıp, çocukları kurtarmaya çalıştım" dedi.

Şiddetli fırtına sonucu denizde kayıp çocuklar olabileceği ihtimaline karşı önlem alınıp, aramalar yapıldı. Ancak gündüz saatlerinde de yapılan tesbitler sonucu herhangi bir kayıp kişi olmadığı onlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!