Kumsalda sevgilisini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kumsalda sevgilisini öldürdü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 11:29

SAMSUN’da cinayetten sabıkalı 34 yaşındaki Uysal S., gece sahilde birlikte alkol aldığı, Türk vatandaşlığına geçen Gürcü sevgilisi 43 yaşındaki Gülnara B.’yi bıçakla ağır yaraladı. Yaralı sevgilisini kollarına alan S., gelen polislere bıçakla karşı koyarak, "Kimse gelmesin. Kimse karışmasın. O benim canım" dedi. Gülnara B., kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay dün gece meydana geldi. 1997 yılında cinayet suçundan tutuklandığı 2002 yılında ’Şartla Salıverme Yasası’ndan yararlanarak tahliye olan Uysal S. Bafra İlçesi’nde cep telefonu bayiliği yapmaya bayşladı. İşleri kötü giden ve iflas ettiği ileri sürülen Uysal S., 2 yıl önce Gülnara B. ile tanıştı.

KUMSALDA SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI / WEB TV

S. sevgilisi B. ile dün gece Samsun’da buluşarak bir büfeden içki aldıktan sonra sahilde kumsala oturup sohbet etmeye başladı. Gülnara B., kendisini cep telefonu ile arayan kişiyle konuşmaya başladı. B., telefonla konuştuğu sırada iddiaya göre Uysal S.’nin yüzüne bakıp Gürcistan diliyle bir şeyler söyledikten sonra cep telefonunu kapatınca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Uysal S. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartıp peş peşe sapladığı sevgilisini boğazından, göğsünden ve karın boşluğundan ağır yaraladı.

Olayı görenler polise ihbarda bulunurken, ağır yaralı sevgilisi Gülnara B.’yi kollarının arasına alan Uysal S., gelen polislere bıçağı gösterdi, "Kimse gelmesin. Kimse karışmasın. O benim canım" dedi. Polis kısa bir süre sonra şüphelinin elinden bıçağı alıp gözaltına almak isterken çevrede toplananlar Uysal S.’yi linç etmek istedi.

Ağır yaralı Gülnara B., ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olay yerinde çevredekilerin linç girişimi sırasında yüzünden hafif yaralanan Uysal S., özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedavisi yapılan S., üzerinde hastane kıyafetiyle Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!