FSM'yi kilitleyen feci kaza: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

FSMyi kilitleyen feci kaza: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 00:00

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dün gece meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle Anadolu Yakası'na geçişler yaklaşık 45 dakika durdu.

Haberin Devamı

Kaza, dün akşam saat 20.45 sıralarında FSM Edirne istikametinde meydana geldi. Kocaeli'de bir yakınlarının cenaze töreninden dönen otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek, çalışmalar nedeniyle karşı yöne ayrılan ek şeride girdi. Yolcu otobüsüne çarpan otomobil savrularak, Edirne istikametinde ilerleyen başka bir araca daha çarptı. Takla atarak yol kenarında ters dönen otomobildeki 4 kişi bulunduğu yerde sıkıştı.

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / FOTOGALERİ

Kaza sonrası ters dönen otomobilde bulunan Orhan Kar olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Birgül Kar, Fatih Kar ve Fatma Yücel yaralandı. Ağır yaralı Fatih Kar da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer araçta bulunan Hekim Etik ve Ezminur Etik çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

KAZA NEDENİYLE TRAFİK 45 DAKİKA DURDU

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikameti yaklaşık 45 dakika trafiğe kapatıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Konvoy halinde Kocaeli'ndeki cenaze töreninden dönen Orhan Kar'ın yakınları kaza haberi üzerine olay yerine akın etti. Sinir krizi geçiren Kar'ın yakınları polisler ve olay yerindeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

KAZA TRAFİĞİ - SEYİR TRAFİĞİ

Kaza nedeniyle TEM'de Avrupa-Anadolu ve Anadolu-Avrupa yönünde yoğun bir trafik yaşandı. Anadolu Yakası'nda Çavuşbaşı'nda başlayan yoğun trafik FSM köprü geçişine kadar etkili olurken, Avrupa Yakası'nda da TEM Maslak Kavşağı'nda başlayan trafik Anadolu Yakası'na geçene kadar etkili oldu.

FSM'DE FECİ KAZA / WEB TV 

SAAT 02.15 İTİBARİYLE İSTANBUL TRAFİĞİNDE SON DURUM

FSMyi kilitleyen feci kaza: 2 ölü




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!