Ä°ki kaza: 10 ölü 14 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İki kaza: 10 ölü 14 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 21:32

Dün sadece Mersin ve Samsun'da aynı saatlerde olan iki ayrı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi ise yaralandı. Olaylardan birinde otomobilin hız ibresinin 140'da takılı kalmış olması, diğerinin ise karşı şeritten gelen bir aracın kazaya neden olmuş olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Mersinin Tarsus Ä°lçesi’ne baÄŸlı Gülek Beldesi yakınlarından geçen otoyolda otomobil aynı yönde giden TIR’a arkadan çarptı. Kazada 5 kiÅŸi öldü, 2 kiÅŸi yaralandı.   Â

DÄ°KKATSÄ°ZLÄ°K 5 CANA MAL OLDU / FOTO GALERÄ°

 
OTOMOBİL TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Gülek Geçidi’nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Pozantı-Tarsus yönünde giden Erdoğan Gökmen’in kullandığı , kontrolden çıkıp aynı yönden giden Ökkeş Durmaz’ın yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada Mustafa Şirin, Hatice Şirin, Özlem Gökmen (31), Emre Gökmen (12) ve Eren Gökmen (9) olay yerinde öldü. Otomobil sürücüsü Erdoğan Gökmen ve Hatice Sude Gökmen yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Tarsus’taki hastanelere götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

MERSİN'DE OTOMOBİL TIR'A ARKADAN ÇARPTI / WEB TV

Haberin Devamı

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

SAMSUN’da minibüs ile otomobilin çarpıştı, 5 kişi ölürken 12 kişi de yaralandı.

SAMSUN'DAKİ KAZADA 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ / FOTO GALERİ

SAMSUN'DA FECÄ° KAZA / WEB TV

Kaza bugün saat 17.30 sıralarında Samsun- Ankara karayolu 16’ncı kilometrede meydana geldi. Çalışma nedeniyle bölünmüş yolun tek şeride düştüğü noktada Ankara yönüne giden Nadir Karadayı yönetimindeki minibüs ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Nadir Karadayı ile üzerinde kimlik bulunmayan otomobil sürücüsü ve 3 kişi daha yaşamını yitirdi. Yaralanan 12 kişi de ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza yapan araçlardan otomobilin hız göstergesinde ibrenin 140’a takılı kaldığı dikkati çekerken, kapanan yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

KONYA'DA OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Buarada diğed  illere yaşanan kazalarda da 5 kişi hayatını kaybetti. Konya'nın Ilgın İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarpmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.  Kaza, akşam saat 18.00 sıralarında Konya-Afyonkarahisar Karayolu Ilgın İlçesi yakınlarında meydana geldi. 58 yaşındaki Mustafa Türkcan'ın kullandığı 42 U 9470 plakalı otomobil kontrolden çıkıp refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada Ramazan Orhan (59) olay yerinde, sürücü ise Türkcan götürüldüğü hastanede öldü. 54 yaşındaki Şaziye Orhan'ın ise Ilgın Devlet Hastanesi'nde tedavise devam ediyor. Ölen Ramazan Orhan'nın Konya'dan diyaliz tedavisi gördüktan sonra Ilgın'a döndüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

 KOZAN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ

Adana'nın Kozan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı öldü.Kaza, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara'dan Kozan'a tatil için gelen 82 yaşındaki Zeliha Bozdoğanoğlu ve kızı 40 yaşındaki Zeynep Bozdoğanoğlu Adana'daki akrabalarını ziyaret için yola çıktı. Kozan-Adana karayolu 6'nci kilometrede  Zeynep Bozdoğanoğlu'nun kullandığı 06 VAS 28 plakalı otomobil kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptı. Otomobilde sıkışan anne ve kız, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı Can-Kur ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılıp, Kozan Devlet Hastanesine götürülmek istendi. Zeynep Bozdoğanoğlu, ambulansta, anne Zeliha Bozdoğanoğlu ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

EŞİ ÖLDÜ, KENDİSİ YARALANDI

Manisa'da, iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı kazada, emekli emniyet müdürü öldü, emekli başkomiser olan eşinin de aralarında bulunduğu 2 kişi yaralandı. Kaza, Manisa'dan geçen İstanbul-İzmir karayolunun Yeniköy sapağındaki bölünmüş yolda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan İzmir istikametine giden emekli başkomiser Celal Şahin (67), kullandığı 34 EGE 64 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini henüz belirlenemeyn bir nedenle kaybetti. Refüje vurup, karşı şeride savrulan otomobil, önce Ahmet Altuntaş yönetimindeki 45 HA 8300 plakalı otomobile, ardından da Hasan Şenay'ın kullandığı 45 ND 876 plakalı kamyona çarptı. Önüne katarak sürüklediği otobille yol kenarındaki beton bariyerlere çarpan kamyon devrildi. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Celal Şahin, yanındaki emekli 4'ncü sınıf emniyet müdürü olan eşi Selma Şahin ve diğer otomobildeki Neşe Gül Altuntaş yaralandı. Kamyon şoförü Şenay ile otomobil sürücüsü Altuntaş ise kazayı yara almadan atlattı.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılmak istenen üç yaralıdan durumu ağır olan Selma Şahin, yolda yaşamını yitirdi. Diğer iki yaralı ise Manisa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat süreyle kapalı kalan yolda trafik, araçların çekilmesinin ardından normal seyrine döndü.

 MALATYA'DA ZİNCİRLEME KAZA, 7 YARALI

Malatya'da meydana gelen zincirleme kazada 7 kişi ağır yaralandı.Kaza Malatya-Kayseri Karayolunun Darende ilçesi Karşıyaka köyü yakınlarında meydana geldi. Yabancı plakalı bir araç dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen Murat Ilık yönetimindeki 34 ZZ6279 plakalı otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç daha sonra İbadullah Yıldırım yönetimindeki 06 BE 3517 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada araç içerisinde bulunan aynı aileden Fuat, Ahmet, Berna, Adnan Berke, Neslihan ve Emine Yılmaz ile İbadullah Yıldırım yaralandılar. Araçların içerisinde sıkışan bazı yaralılar olay yerine gelen arama-kurtarma ekipleri tarafından kurtarılırken, yaralanan 7 kişi 112 acil ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!