TSK: Kandil ve Zap'ta 3 hedef vuruldu

Güncelleme Tarihi:

TSK: Kandil ve Zapta 3 hedef vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2012 15:01

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yaptığı açıklamada Kuzey Irak'ta Kandil ve Zap bölgelerinde 3 hedefin vurulduğunu açıkladı. Akşam saatlerinde gelen ikinci açıklamada ise 25 teröristin öldürüldüğü, 23 teröristin yaralandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
''26-30 Haziran 2012 tarihleri arasında, Irak’ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analiz sonuçlarına istinaden, Kandil ve Zap bölgelerinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 3 hedef (barınak), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, etkili olarak vurulmuştur.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız, emniyetle üslerine dönmüşlerdir.''

25 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 23 TERÖRİST YARALANDI

Genelkurmay'dan akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise "Kandil Bölgesi'ne yapılan operasyonda 25 terörist öldürüldü, 23 yaralandı" denildi.

Genelkurmay Başkanlığı, 24 Haziran 2012 tarihinde Kandil bölgesine yönelik hava harekatında, 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 23'ünün yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yapılan hasar ve zayiat kıymetlendirmesi ve hassas kaynaklardan alınan bilgilerden; 24 Haziran 2012 tarihinde Kandil bölgesine icra edilen hava harekatında, 25 teröristin etkisiz hale getirildiği, 23 teröristin yaralandığı öğrenilmiştir” ifadesi kullanıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!