Babası 13 yaşındaki kızını işkenceyle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Babası 13 yaşındaki kızını işkenceyle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 13:11

Gaziantep’te doğduktan sonra annesi ve babası ayrılınca halası ve eniştesinin nüfusa kaydedilip büyütülen 13 yaşındaki Zekiye D. iddiaya göre yanında yaşadığı öz babası Şeref E. tarafından dövülüp kül tablasıyla başına vurularak işkence edildi. Kaçan babanın arkadaşları tarafından 'Boş arazide bulduk' denilerek hastaneye götürülen küçük kız ölürken, olayla ilgili ise 6 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Doğduktan sonra babası cezaevine girince, annesi tarafından terk edilen ve halası Adile ile eşi Bilal D. tarafından kendi nüfuslarına geçirilip büyütülen Zekiye D. cezaevinden çıktıktan sonra başka bir kadınla yaşamaya başlayan öz babası Şeref E.’nin evine gitti.

CAM PARÇALARIYLA İŞKENCE

İddiaya göre bugün sabah saatlerinde Şeref E. belirlenemeyen bir nedenle kızı Zekiye D.'yi dövdükten sonra kül tablası ile başına vurdu. Öfkeli baba, kırılan kül tablasının cam parçalarıyla da küçük kızın vücudunu çizerek işkence yaptı. Şeref E. kızı fenalaşınca 4 arkadaşından yardım istedi. Hakan M., Ali B., Kerem Ş. ile Halil İbrahim G. tarafından "Boş bir arazide bu halde bulduk" denilerek otomobille özel bir hastaneye götürülen Zekiye D.'nin öldüğü anlaşıldı.

Haberin Devamı

6 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın polise bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, kızı hastaneye getiren 4 kişi ile adları açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların ilk ifadelerinde Zekiye D.'yi Kızılhisar mevkiindeki Onkoloji Hastanesi yakınlarında boşluk bir arazide bulduklarını ve hastaneye getirdiklerini söyledikleri, ancak soruşturma derinleştirilince zanlıların genç kızı önce evlerinin kapısının önünde, sonra merdivenlerde ve en sonunda da evin içinde durumu ağır olarak bulduklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

İŞKENCE YAPAN BABA ARANIYOR

Bu arada Şeref E.'nin olayın ardından kayıplara karıştığı belirtildi. Polis, cinayet, fuhuş yaptırmak ve adam yaralamaktan bir çok sabıka kaydı bulunan geçtiğimiz yıl da Gaziantep’te bir kadının sokakta öldürülmesi olayında gözaltına alındığı ancak daha sonra serbest bırakıldığı öğrenilen Şeref E.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Kız çocuğunun cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan 6 şüphelinin sorgusu ise sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!