Kayıp pilotların postalları bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp pilotların postalları bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 10:28

Suriye’nin düşürdüğü askeri keşif uçağının pilotlarını arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarında kayıp pilotların postalları bulundu.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan’ın muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmede “fırlatma koltuklarının bulunduğu ancak pilotların fırlatma koltuğundan yararlanamadığının tahmin edildiği, paraşüt izi olmadığı, pilotlara ait olduğu düşünülen 4 postal bulunduğu, pilotların uçakla birlikte sulara gömülmüş olabileceği” belirtildi.

Ayrıca Başbakan'ın muhalefet liderlerini bilgilendirdiği toplantıda arama çalışmaları sırasında bulunan ve pilotlara ait olan postal fotoğrafının gösterildiği öğrenildi.

Koordinatları tespit edilen uçağın 1300 metre derinlikte olduğu bildirildi.

BABA AKSOY: "ALLAH'TAN ÜMİT KESİLMEZ"

Suriye tarafından düşürülen uçakta bulunan kayıp Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’un babası Osman Aksoy, ümitlerini kaybetmediklerini belirterek "Allah’tan ümit kesilmez. En kısa zamanda çocuğumuzdan iyi bir haber alırsak biz de çok sevineceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Ümitlerini kaybetmediklerini belirten Aksoy, "Büyüklerimiz uğraşıyor, biz de televizyonlardan takip ediyoruz. Belediye başkanımız haricinde henüz arayan olmadı. Allah’tan ümit kesilmez. En kısa zamanda çocuğumuzdan iyi bir haber alırsak biz de çok sevineceğiz" dedi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!