1 aylık kocasına tazminat ödeyecek

Güncelleme Tarihi:

1 aylık kocasına tazminat ödeyecek
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 00:00

Sekreteriyle evlenen avukat, 1 ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açtı. Başka erkekle çekilmiş fotoğraflar delil olarak sunulunca kadın, kocasına 20 bin TL tazminat ödemeye mahkûm edildi.

Haberin Devamı

İZMİR’de bir hukuk bürosunda sekreter olarak işe başlayıp sonradan ortak olan iletişim fakültesi mezunu Seçil N.T., geçen yıl Avukat Mehmet F.T. ile evlendi. Düğünden 1 ay sonra koca, eşinin kendisini kandırıp hileli evlilik yaptığını ve aldattığını iddia ederek boşanma davası açtı, 1 milyon lira tazminat istedi. Avukat, eşinin zengin erkek avcısı olduğunu ileri sürdü.

Boşanma davası açıldığını öğrenen Seçil N.T. de mahkemeye başvurup kendisi de boşanmak istedi. Seçil N.T., eşinin formalite boşanma teklif edip bu süreçte bir yandan kendisini gayriresmi olarak elinde tutmaya çalıştığını, bunu reddettiği için hınç beslediğini ileri sürdü. Seçil N.T., tamamı Güneydoğu Anadolu’daki kız öğrencilere bağışlanmak üzere 200 bin TL tazminat istedi.

Mehmet F.T. ise eÅŸinin boÅŸanma davası sürerken bir baÅŸka erkekle çekilmiÅŸ görüntülerini mahkemeye delil olarak verdi. Mehmet F.T.’nin açtığı davada çiftin boÅŸanmasına karar veren mahkeme, Seçil N.T.’yi, kocasına yasal faizi hariç 10 bin lirası maddi, 10 bin lirası manevi 20 bin lira tazminat ödemeye mahkûm etti. Dosya, temyiz için Yargıtay’a gönderildi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!