Hastane yolunda başına gelmeyen kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Hastane yolunda başına gelmeyen kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2012 21:13

İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, demir kesme makinesine kolunu kaptırınca kolu kesilen 37 yaşında Hüsnü Şenoğul’un başına hastane yolunda gelmeyen kalmadı. Kendisini hastaneye götüren otomobil, yaya çarptı, daha sonra ise nakledildiği ambulans kavşakta başka bir otomobille çarpıştı. Şenoğlu ile birlikte, iki kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Torbalı’daki demir-doğrama atölyesinde çalışan Hüsnü Şenoğul, pazar günü evinde, ’canavar’ olarak bilinen makine ile demir keserken kolunu kaptırdı. Kolu kesilen Şenoğul’un yardımına komşusu yetişti. Komşusu Şenoğul’u İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürmek üzere 35 TPA 87 plakalı otomobiline aldı. Metropolis Caddesi’ne geldiklerinde otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Kara’ya çarptı. Kan kaybeden Şenoğul, olay yerine çağırılan ambulansa nakledilirken, Kara için ikinci bir ambulans çağrıldı.

Şenoğul’un içinde olduğu ambulansa Torbalı-Bayındır Kavşağı’nda, 62 yaşındaki A.H.’nin kullandığı 35 AY 5753 plakalı otomobil çarptı. Savrulan ambulans refüje çıktı. Kazada ambulans şoförü Musa Ünal (21), Acil Sağlık Teknikeri Mehtap Aktepe, Acil Tıp Teknisyeni Süleyman Peraçiaraç, otomobil sürücü A.H. ve yanındaki Necmi Necati Hızlı yaralandı. Yaralılar, Torbalı Devlet Hastanasi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hastane yolunda ikinci kazayı yaşayan Şenoğul ise başka bir ambulansla İzmir Atatürk Eğtiim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülüp, ameliyata alındı. İki kazada yaralanan 6 kişinin de tedavilerinin yapıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!