Polisi hastanelik ettiler

Güncelleme Tarihi:

Polisi hastanelik ettiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 15:58

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş kısmında yaya geçitten geçen iki kadına ve ellerindeki valizlerine hafifçe çarpan araçta bulunan 5 kişi ceza yazmak isteyen polislere saldırarak hastanelik etti.

Haberin Devamı

İddiaya göre bugün öğlen saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde, içinde beş kişinin olduğu bir araç yaya geçidinden yürüyen iki kadın ile ellerindeki valizlere hafifçe çarptı. Bunun üzerine havalimanında görevli trafik polisi tehlikeli araç kullanmaktan sürücüye ceza yazmak istedi. Ancak akraba oldukları belirlenen araç içindeki H.S, Ş.A, M.A, S.A ile Ş.A cezayı kabul etmedi ve trafik polisiyle tartışmaya başladı. Arkadaşının zor durumda kaldığını gören başka bir polis de tartışanların yanına geldi.

POLÄ°SLERÄ° HASTANELÄ°K ETTÄ°LER / WEB TV

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araç içindeki kişiler aşağıya inerek küfür edip polisler saldırdı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralanan polisler H.Ö ve M.D hastaneye kaldırıldı. Polisleri yaralayan şüpheliler de gözaltına alınarak havalimanı polis merkezine götürüldü.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!