Bayrağı al gel

Güncelleme Tarihi:

Bayrağı al gel
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2012 00:00

İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan Halaskârgazi, 19 Mayıs’taki büyük yürüyüş için dev bayrak ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “19 Mayıs’ı şanına yakışır bir şekilde kutlayacağız. O gün tüm yurttaşlarımızı Şişli’ye bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

ŞİŞLİ Belediyesi, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Şişli’nin en işlek caddesi olan Halaskârgazi’de dev bir yürüyüş düzenleyecek. Yürüyüş için cadde dün dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Şişli Atatürk Evi’nin önünden başlayacak yürüyüş, Mecidiyeköy’e doğru gerçekleştirilecek. Kutlamalar kapsamında Cevahir Alışveriş Merkezi önünde, Ekrem Ataer yönetimindeki 500 kişilik koro, Atatürk’ün en sevdiği şarkıları seslendirecek.

Kenan Doğulu konseri

Şarkıcı Kenan Doğulu da bir konser verecek. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy’den Taksim’e kadar uzanan Halaskârgazi Caddesi’ni dev Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süslediklerini belirterek, “19 Mayıs’ı şanına yakışır bir şekilde kutlayacağız. O gün tüm yurttaşlarımızı Şişli’ye, hep birlikte bayramımızı kutlamaya bekliyorum. Bayraklarımızı alalım, 19 Mayıs günü bayramımızı coşkuyla kutlayalım” dedi. Şişli Belediyesi’ne bağlı ekipler vinç yardımıyla gece gündüz çalışarak bayrak ve poster asma işlemini yürütüyor. Bayram yerine döndürülen caddeden geçen sürücüler ve yayalar da bu görkemli şölen hazırlıklarını izliyor.

Haberin Devamı

500 kişilik koro

19 Mayıs Cumartesi gerçekleştirilecek yürüyüş ve etkinlik programı şöyle:
12.00 Şişli Atatürk Evi önünde buluşma,
12.30 Mecidiyeköy yönüne doğru gerçekleşecek yürüyüşün başlangıcı
13.00 Ekrem Ataer yönetiminde 500 kişilik koro konseri, Cevahir AVM önü
14.00 Kenan Doğulu konseri, Cevahir AVM önü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!