Bakıcının eşi Ece’yi boğdu

Güncelleme Tarihi:

Bakıcının eşi Ece’yi boğdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2012 00:00

İlköğretim öğrencisi 7 yaşındaki Ece, bakıcı kadının psikolojik rahatsızlığı bulunan kocası tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.

Haberin Devamı

KORKUNÇ olay İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Ege Üniversitesi’nde görevli hemşire Yasemin Uslu ile bir firmada makine operatörü Emin Uslu, eylülde okula başlayan kızları Ece (7) için, yan apartmanlarında oturan emekli öğretmen Saliha Ak’ı bakıcı olarak tuttu. Anne Yasemin Uslu’nun önceki sabah Açıköğretim Fakültesi sınavı nedeniyle Saliha Ak’a teslim ettiği minik Ece, evde bir süre oynadıktan sonra odada yatakta haraketsiz olarak bulundu. Saliha Ak, yardım istediği apartman görevlisiyle birlikte Ece’yi hemen yakındaki tıp merkezine götürdü. Ancak küçük kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık görevlilerinin ihbarı üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Cinayeti itiraf etti

Ece’nin boğularak öldürüldüğünden şüphelenilmesi üzerine evde bulunan Saliha Ak’ın eşi Salih Ak gözaltına alındı. Psikolojik sorunlarından dolayı ilaç kullandığı ortaya çıkan Salih Ak, Ece uyuduğu sırada birden aklına boğmak gibi düşüncelerin geldiğini, sonrasında da yastıkla yüzünü kapatarak boğduğunu itiraf etti. Saliha Ak ifadesinde, “Mutfaktaydım. Bu sırada eşim yanıma geldi ve Ece’yi boğduğunu söyledi. Odaya koştum, Ece’yi uyandıramayınca kapıcıdan yardım istedim. Birlikte hastaneye götürdük” dedi. Tutuklanan Salih Ak pişman olduğunu söyledi. Ece Uslu dün ikindi namazı  sonrasında toprağa verildi.

OKULA YENİ BAŞLAMIŞTI

Haberin Devamı

1 ay önce bademcik ameliyatı olan Ece’nin bu nedenle fenalaştığını düşünen anne Yasemin Uslu ve baba Emin Uslu, cinayeti öğrenince şoke oldu.

İZMİR'DE BAKICI DEHŞETİ / WEB TV 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!