İstanbul'da yüzlerce zombi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda yüzlerce zombi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2012 14:40

İSTANBUL Sarayburnu’nda yüzlerce kişi makyaj yapıyor. Yaptıkları makyaj korkutucu. Hepsi birer Zombi olmaya çalışıyor. Farklı bir eğlence anlayışı ama katılımcı sayısı yüksek.

İçinde zombi hikayesi olan bütün film, dizi ve romanlar katılımcıların ilham kaynağı. 2011 yılında İstanbul’da ilki düzenlenen dünyada farklı tarihlerde gerçekleştirilen Zombie Walk’ın üçüncüsü için hazırlıklar devam ediyor.

Free Hugs gibi etkinliklere de imzasını atan Etkinlik Yöneticisi Gökhan Akar, "Michael Jackson - Thriller klibi, Lead for Dead oyuncularından ve Walking Date dizisinden esinlendiklerini, etkinliğin tamamen marjinal kesimin eğlencesi amacıyla yapıldığını ve gençlere yönelik sosyal amaçlı olduğunu, siyasal bir amacının olmadığını söyledi. Kalabalığın tamamen sanal alemde toplandığını söyleyen Organizatör Tayfun Genç de etkinliğin bir amacının da her kesimden insanı bir araya getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada kalabalığın toplanmasıyla bölgeye gelen polis, etkinlik için verilen belgelenin kontrolünü yaptı. Etkinliğe katılan kalabalık, Saat 15:00’da Gülhane Parkından Çemberlitaş’a yürüyüş yapacak.

ZOMBIE WALK'TAN RENKLİ KARELER / FOTO GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!