Feci kaza hatıra fotoğrafı!

Güncelleme Tarihi:

Feci kaza hatıra fotoğrafı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 31, 2012 10:55

Konya'dan gelen bu fotoğraf karesi yılın duyarsızlığı ödülüne hak kazanabilir. Konya’da dün gece demir yüklü TIR, önündeki kablo yüklü kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen araçta sıkışan TIR şoförü ve ’Bacaklarımı hissetmiyorum beni hemen kurtarın’ diyerek gözyaşı döken yanındaki arkadaşı, ekiplerin kapıyı demir kesme makinesiyle kesmesiyle kurtarıldı. Kaza esnasında ise bir vatandaşın jandarmayla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi "pes" dedirtti. DHA muhabiri Tolga Yanık'ın duyarlılığı ile ortaya çıkan bu fotoğraf karesi duyarsızlığın son noktası oldu. Hatıra fotoğrafları çektiren askerlerin yüzlerini özellikle kapattık.

Haberin Devamı

Kaza, Konya-Karapınar karayolu Ä°smil Beldesi yakınlarında saat 23.30 sıralarında meydana geldi. EÅŸref Köse (47), yönetimindeki demir yüklü TIR, önünde bulunan ve Diyarbakır’a gittiÄŸi öğrenilen Mehmet Aslanlı (44) yönetimindeki kablo yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen TIR’ın ÅŸoförü EÅŸref Köse ile yanında bulunan arkadaşı Abdullah Gündüz (45) kabinde sıkıştı.        Â

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Ä°NSANLIK KAZA YAPTI / WEB TV

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaralı Abdullah Gündüz, "Bacaklarımı hissetmiyorum. Beni hemen çıkarın" diyerek gözyaşı döktü. Aracın kapılarını demir kesme makinasıyla kesen ekipler, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yaralıları sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hasteye kaldırıldı. Kazadan yara almadana kurtulan ancak yaşadığı şoku üzerinden atamayan amyon şoförü Mehmet Aslanlı, "Ben Konya’dan Diyarbakır’a kablo taşıyorum. Arkamdan gelip vurdu. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

ASKERLER HATIRA FOTOÄžRAFI ÇEKTÄ°RDÄ°Â

Sağlık ekipleri, TIR’da sıkışan yaralılara müdahale ederken, olay yerine gelen jandarma ekibindeki bazı askerler kaza yapan araç önünde cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Polisin kaza ile ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!