Gökçek'e sert cevap

Güncelleme Tarihi:

Gökçeke sert cevap
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 28, 2012 16:25

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Ben düşünen insana yanıt veririm'' dedi.

Haberin Devamı

Haymana'nın Bumsuz beldesindeki taziye evine giden Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu EÅŸref Erdem ve Erdem ailesine baÅŸsaÄŸlığı diledikten sonra okunan Kur'an-ı Kerim ile duaları dinledi ve cenaze evinde düzenlenen yemeÄŸe katıldı. Â

Taziye evi’nden ayrılırken gazetecilerin  sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ''Bütün çocuklarımız, parlamentodan görüşülen yasa çerçevesinde okuyacak. Fakat ne gariptir ki bu ülkenin insanları 4 4 4 ne getiriyor, anlamı nedir bilmiyorlar. Teklif veren arkadaşların da eğitimle yakından uzaktan ilgisi yok. Biz CHP olarak bu teklifin tartışılmasını istiyoruz. Kamuoyu bilsin, halk bilsin, çocuğunu okula gönderecek, anne baba bilsin ne olduğunu... Ama AKP,(hayır ben bunu bir takvime bağladım süratli bir şekilde gerçekleştireceğim, yasalaştıracağım) diyor. Bu demokrasiye yakışan bir olay değildir. Tweetler atılabilir, gerginlikler çıkabilir. AKP'nin dayatmacı, tepeden inmeci anlayışı bu tür gerginliklere yol açıyor. Gerginliklerin nedeni AKP'nin dayatmacı anlayışıdır.'' dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, ''Mitinglere devam edecek misiniz?'' sorusu üzerine de ''Yeri, zamanı gelince edebiliriz'' kaşılığını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir fotoğraf paylaşarak yorum yaptı'' denilmesi üzerine de ''Ben düşünen insana yanıt veririm'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!