Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı... MEB sonuç sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı... MEB sonuç sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 09:41

Öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklandı, beklenen duyuru Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sayfası üzerinden yapıldı. '2018 yılı sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları' başlıklı duyuruya tıklayan öğretmen adayları, T.C kimlik, doğum tarihi ve güvenlik kodu bilgilerini girerek bireysel sonuçlarını öğrenebiliyor. İşte, öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama sayfası ve detaylar

Haberin Devamı

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için bekleyiş son buldu. Girdikleri mülakatın ardından neticelerin açıklanacağı tarihe kilitlenen binlerce öğretmen, sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için sorgulamalarına açıklanan sonuçlar ile son vermiş oldu. Devlet okullarında görev almak isteyen binlerce kişi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın birçok merkezde gerçekleştirdiği mülakatlara katılım sağladı. İşte, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları hakkında detaylı bilgiler

Aldıkları puan ile mülakatlara katılan ve burada değerlendirmeye tabi tutulan binlerce öğretmen adayı, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları detayları öğrenebilecek. 

SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

MEB MÜSTEŞARINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

20 bin öğretmenin ataması için yapılan mülakatların sonucu MEB veya bakanlığa bağlı olan İKGM’nin resmi sayfası üzerinden yapılacak. Resmi sitelerden henüz net bir açıklama yapılmadı ancak yetkililer, öğretmenlik mülakatlarıyla ilgili zaman zaman sosyal medya hesaplarından veya katıldıkları programlardan açıklamalarda bulunuyor. İşte, sonuçlara ilişkin yapılan son açıklama:

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, canlı yayınla katıldığı bir programda Liselere Geçiş Sınavı’na ek olarak sözleşmeli öğretmen atamaları hakkında da soruları yanıtlamıştı. Geçtiğimiz aylarda başvurusu tamamlanan 25 bin öğretmenin son durumu hakkında açıklamada bulunan Tekin, 20 bin öğretmenin mülakat sonuçlarını temmuz ayında açıklayacaklarını dile getirmişti. Diğer 5 bin aday için ise sürecin mülakat aşamasına geldiğini açıklamıştı.

BAKMADAN GEÇME!