Günlerini Başbakan'la kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Günlerini Başbakanla kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2012 14:39

Başbakan Erdoğan, grup toplantısının ardından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Genel Kurul'a gelen sporcu down sendromlu çocukları kürsüye davet ederek, onlarla ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Genel Kurul'a gelen sporcu down sendromlu çocukları kürsüye davet ederek, onlarla ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar Erdoğan'a çiçek ile 53 numaralı “R. T. Erdoğan Başbakanımız” yazılı forma hediye etti. Başbakan Erdoğan, kendisine sarılan 2 çocuğa aynı şekilde sarılarak karşılık verdi.

ERDOĞAN, DOWN SENDROMLU SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ. İŞTE RENKLİ KARELER

Down sendromlu bir çocuğun kısa bir süre oynayarak şarkı söylemesi, Başbakan Erdoğan ve salonda bulunanlarca izlendi. Down sendromlu bir çocuk da Erdoğan'a siyah bir atkı hediye ederek, boynuna astı.

Başbakan Erdoğan, grup konuşması sırasında salonda bulunan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası ile Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ödül alan sporcular ile Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'yi milletvekillerine ve izleyicilere takdim etti. Erdoğan, kürsüde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile beraberindeki Terzi ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kenya asıllı Türk sporcu, Başbakan Erdoğan'ın elini öpmeye çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!