2011’de sizi neler bekliyor

Güncelleme Tarihi:

2011’de sizi neler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2010 01:00

2011 burç yorumlarında bugün sıra Terazi ve Akrep burçlarında...

Haberin Devamı

Terazi
Yaşamınızda radikal değişimler görülebilir. Yeni bir ev, yeni bir araba, yeni bir iş, yılın önemli konuları arasında yer alabilir.

Akrep
İlk iki ay biraz zor geçecek ama iş ve sağlık açısından olumlu bir yıla giriyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

Terazi ve Akrep burçlarını 2011’de neler bekliyor?

Terazi
Yüksek tempolu çalışmalarınızın sonuçlarını alabileceğiniz bir yıl. Yaşamınızda radikal değişimler görülebilir. Yeni bir ev, yeni bir araba, yeni bir iş, eğitim hayatınızda yeni bir dönem, kardeşlerinizle ilgili önemli olaylar yılın önemli konuları arasında yer alabilir.

Bazı Teraziler sosyal duruşları ya da statüleri açısından zorlanabilir, bazılarıysa bulundukları sosyal çevrede saygınlık kazanabilirler. Her koşulda, bulunduğunuz çevrede olumlu bir profil çizmeye çaba sarf etmeniz gerekebilir bu yıl.

Eğitmen Satürn, Terazi burcundaki seyahatini bu yıl da sürdürüyor. Dolayısıyla Terazi burçlarının bu yıl da adımlarını dikkatli atmaları, risk almaktan kaçınmaları, güvenlik temalarına önem vermeleri gerekiyor. Tedbirli ve önlem alarak ilerleyen Teraziler, Satürn seyahatini tamamladığında hediyelerini almış olacaklar.
İkili ilişkiler ve yaratıcı fikirler açısından şanslı bir yıldasınız. Bazı Terazi burçları evlenebilir ya da mevcut ilişkilerini güçlendirebilirler. Bazıları yeni ortaklıklar kurabilir veya ortaklaşa girişilen işler kanalıyla başarı elde edebilirler.

Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler, eğitim öğretim, komşular, ticaret, yayıncılık, ithalat-ihracat, mistik araçlar ve objeler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, bilişim veya benzeri konular bir şekilde gündeminizde önemli yer tutabilir.

Yılın ikinci yarısında ani ve beklenmedik kazançlar sizi bekliyor olabilir. Partnerinizin veya aile üyelerinizden birisinin yaşam standartlarındaki değişim nedeniyle sizin de refah seviyenizde değişiklik olabilir.

Özellikle ay ve güneş tutulmaları sırasında kardeşler, seyahatler, yabancı ülkeler ve eğitim hayatınızla ilgili konular özellikle ön plana çıkıyor.
Son yıllarda eviniz, aileniz veya işinizle ilgili inişli çıkışlı bir dönemden geçmiş olabilirsiniz. Bu yıl bu konularda daha kalıcı adımlar atma şansını yakalayabilirsiniz.
Eviniz veya ailenizle ilgili konular yılın ilk yarısında gündemin en önemli konuları arasında yer alabilir. Evlilikler, ikili ilişkiler veya ortaklık gerektiren işler açısından bu süreçte şanslı olabilirsiniz. Aynı süreçte, işiniz, evliliğiniz veya eğitiminiz nedeniyle ev değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.
12 Mart sonrası burç değiştiren Uranüs, ikili ilişkilerinizi veya evliliğinizi ilgilendiren ani değişiklikleri gündeme taşıyor. Bu etki özellikle burcun ilk 10 günü doğanları ilgilendirebilir.

Haberin Devamı

Yılın ön plana çıkan tarihleri

4 Ocak (+/- 1 ay)
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapmanıza yardım edecek güçlü enerjiler altındasınız. (Özellikle 18-19 Ocak tarihleri aile ve ev konularında çok olumlu görünüyor.) Kendi sağlığınızla ilgili konular da gündeme gelebilir. 20 Ocak civarında ev ve iş arasında kalabilirsiniz.
Şubat ayı geneli
Evinizde zorlayıcı etkiler var. Genel anlamda stresli olabileceğiniz gibi, hesaplanamayan riskler nedeniyle de sıkıntılı durumlara düşebilirsiniz. Özellikle 18 Şubat civarında aile ilişkileri, aşk hayatınız ve sosyal yaşamınızdaki arkadaşlıklarınızla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.
9 Mart civarı
Beklenmedik iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. 21 Mart sonrası, artan iş trafiği özel hayatınızın veya aile ilişkilerinizin önüne geçebilir.
1 Haziran (+/- 1 ay)
Eğitim amaçlı seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Partnerinizin veya yakın çevrenizden bir kişinin maddi durumundaki gelişme size de olumlu yansıyabilir. Evlilik veya kalıcı birliktelikler açısından da şanslı bir süreç olabilir.
1 Temmuz (+/- 1 ay)
Zor bir ay! Beklenmedik haberler, ani gelişmeler, güvenlik ve sağlıkla ilgili temalar bazı planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Ya da sosyal çevredeki duruşunuzu etkileyecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Karşılaşacağınız bir iş fırsatı yakın çevrenizdeki kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir.
Eylül ayı
Sağlıkla ilgili konular gündemde. Bu durum işinizi olumsuz etkileyebilir.
29 Ekim (+ 3 hafta)
Ev sahibi olabilirsiniz veya farklı kazanımlar gündeme gelebilir.
25 Kasım (+/- 1 ay)
Hayatınızı kolaylaştıracak, yaşam kalitenizi artıracak konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ufak tefek aksilikler yaşansa da eninde sonunda planlarınızı gerçekleşeceksiniz. Hayalinizdeki arabayı (veya sizi mutlu edecek başka bir şeyi) bu süreçte alabilirsiniz.
10 Aralık (+/- 1 ay)
Eğitim ve öğretimle ilgili konular neticelenebilir. Bu süreçte sinirlerinize hakim olmanız, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, mistik konular, eşinizin ailesiyle ilişkileriniz veya öğretmenlerinizle ilgili başlıklar da ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

Akrep

İlk iki ay biraz zorlayıcı geçecek olsa da iş hayatınız ve sağlığınız açısından olumlu bir yıla giriş yapıyorsunuz.
Geçtiğimiz yıllarda kafa yapınızı, çevrenizi ve iş hayatınızı ilgilendiren fazlaca inişli çıkışlı bir dönem yaşandı. Bu yıl istikrarın ve yaptığınız çalışmaların karşılığını almaya başlayacaksınız.
Yeni bir eğitime başlayabilir, psikolojik veya fiziksel sağlığınızı güçlendirici yeni programlara kaydolabilir, size zarar veren alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz.
İş değişikliği gündeme gelirse, sizinle çalışmak isteyen çok sayıda kişi olduğunu göreceksiniz. Beklenmedik olaylar, maddi açıdan güvenlik arayışı, alınacak riskler ve maddi planlamalar yılın öne çıkan konuları arasında olabilir.
Maddi gelirlerinizi artırmanızı sağlayacak yeni kaynaklar bulabilirsiniz veya bu tür arayışlarınızda artışlar olabilir. Daha önceki çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz.
Beklemediğiniz olaylar ya da hayatınızdaki gelişmeler maddi açıdan sizi olumlu etkileyebilir. Eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın gelir durumundaki değişiklik size de yansıyabilir. (Özellikle yılın ikinci yarısında.)
Yılın ilk yarısında işiniz ve kariyeriniz açısından yeni görev ve tekliflere açık olabilirsiniz. 12 Mart sonrası burç değiştiren Uranüs, özellikle burcun ilk haftası doğanların kariyerini veya sağlığını ilgilendiren ani değişimleri gündeme getirebilir, bu alanlarda sürpriz olaylar yaşanabilir.
Aşk hayatınız ise yılın ikinci yarısında istediğiniz forma kavuşabilir. Bağlayıcı sözler verebilirsiniz ya da iyi gitmeyen bir iş bağlantısı istediğiniz şekli alabilir.
Kardeşlerinizin, eşinizin veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin maddi durumlarındaki yükseliş sizi sevindireceğe benziyor.
Haziran ayında iş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda hareketlilik yaşanabilir. Devamındaki tarihlerde ise medya, eğitim ve seyahat konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yılın ön plana çıkan tarihleri

4 Ocak (+/- 1 ay)
Medya, satış, bilişim, iletişim, kısa mesafeli seyahatler, eğitim ve yakın çevre ilişkileriyle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir ayda olacaksınız. Burcun son haftası doğanlar, aşk hayatlarında yeni bir sayfa açabilirler. Burcun ilk haftası doğanlar ise ayın sonuna doğru, yukarıda bahsettiğim başlıklarda bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Ancak 18-19-20 Ocak günleri, duygusal anlamda şanslı olacağınıza işaret ediyor.
Şubat ayı
İşinizi ilgilendiren olaylar, aileyle veya evinizle ilgili sıkıntılar yaşanmasına neden olabilir. Aile içerisinde ya da aileniz kadar yakın kişilerin hayatlarında meydana gelen huzursuzluklar bu ayın bir diğer konusu olabilir.
Nisan ve mayıs
Yeni başlangıçlar yapma şansınız var ama ayın son haftası kariyerinizi ilgilendiren bazı aksilikler yaşanabilir. Mayıs başında ise olaylar olumlu bir şekil almaya başlıyor. Ancak ay ortasında yine engeller var. Aşk hayatınızdaki olumlu ve sürpriz gelişmeler, aksilikleri görmezden gelmenizi sağlayabilir.
1 Haziran (+/- 1 ay)
Yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz veya mevcut işinizde yeni görevler sizi bekliyor olabilir. Bu süreçte gelirlerinizde artış sağlamanıza yardım edecek olaylar yaşanacak. Eşinizin, partnerinizin veya iş ortağınızın gelirlerinde de ani artış gündeme gelebilir.
1 Temmuz (+/- 1 ay)
Bu ay içinde de yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Ancak bu başlangıçlar, biraz zorlayıcı etkiler altında oluşacağa benziyor.
Ağustos ayı
Bu ayın ilk yarısında işinizi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni adımlar atabilirsiniz. Ay sonundan itibaren sosyal açıdan hareketli günler sizi bekliyor.
28 Ekim (+/- 1 ay)
İkili ilişkileriniz, komşularınızla diyaloglarınız veya mal varlıklarınız açısından şanslı bir süreçte olacaksınız. Yüksek meblağlı bir alışveriş gündeme gelebilir.
11 Kasım (+/- 5 gün)
Meydana gelen dolunay, partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla ilişkilerinizde gergin birkaç günlük sürece işaret ediyor. Ancak dolunayın, bazı konularda sonuç almanız gibi olumlu etkileri de olabilir.
25 Kasım (+/- 1 ay)
Yakın çevre ilişkileriniz, arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiler kanalıyla iş hayatınızda veya maddi gelirlerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.
10 Aralık (+/- 1 ay)
İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızı karıştıracak gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte tepkilerinizi kontrol ederek, olayları fazla büyütmemeye çalışmanız gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!