2004'ün “iz bırakan ünlüleri”

Güncelleme Tarihi:

2004ün “iz bırakan ünlüleri”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2004 12:29

2004 yılının “iz bırakan ünlülerini”ünyaca ünlü müzik dergisi “Rolling Stone”, 2004 yılının “iz bırakan ünlülerini” seçti. Listede, Bob Dylan ve Paris Hilton'da bulunuyor.

Haberin Devamı

Derginin bu ayki kapak konusu olan “Yılın Ünlüleri” arasında yıl boyunca başarılarıyla isminden söz ettirenlerin yanında skandallarıyla gündemde kalanlar da yer aldı.

Kapağını Hilton otellerinin güzel ve çılgın varisi Paris Hilton'un süslediği dergi, hepsi değişik alanlarda “iz bırakan” ünlü isimleri seçti. Derginin seçtiği “yılın ünlüleri” şöyle:

-Paris Hilton: Dergi tarafından, “Paris Hilton entellektüel değil, olmak da istemiyor. Liseyi bitirmek yerine eğitimini Manhattan kulüplerinde tamamladı” sözleriyle özetlenen Hilton'un bu yıl en çok yaptığı skandal yaratmak oldu.

Haberin Devamı

Skandal yaratmanın yanında “The Simple Life” adlı televizyon programı ve kaleme aldığı “Nasıl Mirasyedi Olunur” kitabıyla da gündemde kalan Hilton, “paraya ihtiyacım yok” diyerek programdan aldığı parayı yardım kuruluşlarına bağışladı. Bu “pembe giysili” yardım meleği, 2005 yılında da yine gündemde kalacağı benziyor.

-Michael Moore: Nam-ı diğer “bay muhalif”, 2004 yılında isminden bol bol söz ettirdi. “Fahrenheit 9/11” adlı belgeseliyle ABD Başkanı George W.Bush'un “baş düşmanı” haline gelen Moore, ABD başkanlık seçimleri döneminde de gündemdeki baş yerini aldı. Seveni kadar düşmanı da olan Moore, hiç kuşkusuz 2004'ün iz bırakanlarındandı.

O ŞİMDİ VALİ...

 Bruce Springsteen: Rock müziğin efsane ismi, ABD başkanlık seçimleri sırasında John Kerry'yi destekledi ve “Vote for Change” adlı kampanyasında diğer sanatçılarla beraber sahneden de bu desteğini sürdürdü.

 Arnold Schwarzenegger: Film yıldızlığından California Valiliği'ne yükselen Schwarzenegger, artık beyazperdede değil siyasette de söz sahibi. Film dünyasının ünlü “Terminator”ı 2004 yılında bu kez sinemada değil politikada öne çıktı.

Haberin Devamı

 Johnny Depp: “Karayip Korsanları” filminin ünlü aktörü, sinemanın en kaliteli oyuncuları arasında baş sıralarda. Gençlik filmlerinden kaliteli yapımlara geçiş yapan sanatçı, son olarak ”Charlie and the Chocolate Factory” adlı filmin çekimlerini bitirdi.

Rolling Stones dergisinin seçtiği yılın iz bırakan ünlüleri şöyle sıralandı:

 Michael Moore

 Bruce Springsteen

 Bob Dylan

 Lindsay Lohan

 Adam Levine

 Alex Kapranos

 Arnold Schwarzenegger

 Richard Clarke

 Jamie Foxx

 Gwen Stefani

 Barack Obama

 Michael Phelps

 Howard Dean

 Seymour Hersh

 Paris Hilton

 Paul Giamatti

 Jon Stewart

 Tom Brokaw

 Johnny Depp

 Zach Braff

 Kanye West

 James Hetfield

 Billie Joe Armstrong

 Eva Longoria

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!