2000 yilinda burclar

Güncelleme Tarihi:

2000 yilinda burclar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeni bin yilda butun burclar etkileniyor ve genellikle bu etki olumlu

Yilin ilk yarisi Toprak ve Su burclari, yilin ikinci yarisi Ates ve Hava grubu burclarinin sanslari yukseliyor. Yilin en ilginc gokyuzu konumu 5 Mayis gunu meydana geliyor. Gunes, Ay ve bes gezegen ardi ardina dizilecek ve birlikte guclu bir cekim meydana getirecekler.

2000'li yillarin ilk ilginc gokyuzu konumunu olusturan bu dizilmenin bir benzeri de 5 Subat 1962 yilinda meydana gelmisti. Ustelik o zaman ayni anda ‘‘Ay Tutulmasi’’da meydana gelmisti. Ve bu etkiyi daha da agirlastirmisti. Simdi ise, sadece gezegenler diziliyor ve tutulma meydana gelmiyor.

KOC

22 Mart-1 Nisan

Burcun ilk on gunluk devresinde doganlar bu yil yaraticilik ve ilham perilerinin faaliyette olduklari bir yil gecirecekler. Neptun'un yardimiyla hem ruyalariniz zenginlesecek, hem de inanilmaz fikirlerinizle sasirtici girisimlerde bulunacaksiniz. Ozellikle yilin ikinci yarisi son derece verimli bir donem gecirecek yapacaginiz cikislarla evlilik, ortaklik, alim, satim ve yatirima yonelik calismalar yapacaksiniz.

2-11 Nisan

Burcun ikinci on gunluk devresinde doganlar bu yil surpriz cikislar yapacaklar. Hem Uranus, hem de Pluton'un etkisiyle hic hesapta olmayan tekliflerle karsilasabilir, ekip calismalarinda beklenmedik performanslar sergileyebilirler. Yasantilarinda onemli degisiklikler yapabilir, hem ask, hem de is potansiyeliniz yuksek olacak. Boylece yil icinde basarili atilimlar yapabileceksiniz.

12-22 Nisan

Burcun son on gunluk devresinde doganlar su ara Jupiter'in yardimini aliyor ve hayatlarinin firsatiyla karsi karsiya bulunuyorlar. Bu arada hayatlarini sorgulayabilir ve bunun sikintisini duyabilirler. Fakat, gelecege yonelik ciddi hedefler belirlemeyi basarirlarsa, ilginc firsatlarla karsilasacaklar. Yil sonuna dogru icinizde yasantinizi degistirebileceginiz istekler duyacaksiniz.

BOGA

23 Nisan-1 Mayis

Burcun ilk on gunluk devresinde doganlar ilginc ve farkli duygular icinde bulunacaklar. Neptun'un etkisiyle cok baska ve simdiye kadar dusunmedikleri olcude mistik konulara yonelebilirler. Ruyalariniz zenginlesiyor. Fakat, benim tavsiyem, akil yolundan sasmayin. Sezgileriniz bu ara sizi yaniltabilir. Gecen yilin sikintilarini asabilirsiniz. Kasim'in ilk haftasi kararlar icin uygun degil.

2-12 Mayis

Yilin ilk yarisi hem ozgur olmak isteyecek, hem de var olan duzeninizi surdurmek icin buyuk bir gayret gostereceksiniz. Bunun nedeni Jupiter ve Saturn'un ayni zamanda etkiliyor olmasi. Bu durum ustunuzde sikinti yaratabilir. Fakat, size akan bu enerjileri hedefinizi kullanarak farkli cikislar yapabilirsiniz. Ekim'in ortalarindan itibaren Kasim basina kadar kararlar icin uygun donem degil.

13-21 Mayis

Basarili bir yil gecireceksiniz. Cunku hem Jupiter, hem de Saturn'un guclu etkilerini kullanacaksiniz. Belki bazi baskilar hissedecek ve agir kosullara gogus germek durumunda kalacaksiniz. Fakat, ayni zamanda odulunuz de buyuk olacak. Emeginizin karsiligini alacak, kurtulmak istediginiz eski aliskanliklarinizi birakacaksiniz. Hem secici, hem de verimli bir donem gecireceksiniz.

IKIZLER

22 Mayis-1 Haziran

Neptun, sezgi ve ilhaminizi yukseltecek. Boylece yil icinde yaratici fikirlerinizle dikkat cekici baslangiclar yapabilirsiniz. Daha sonra, Temmuz ayindan itibaren Jupiter'in sansini yaniniza alacak ve Agustos'ta Saturn'un etkisiyle secici ve disiplinli olacaksiniz. Evlenmek isteyenler bu devre icinde evlenebilirler. Ortaklik yapmak ve yeni yatirimlarda bulunmak icin de hos firsatlar donemi.

2-11 Haziran

Pluton'un koklu degisimler doneminde bulunuyorsunuz. Burcunuzun degisimden hoslanan tabiatina uygun olan bu enerjiyi yapici yonde kullanmayi basarabilirsiniz. Farkli arzularinizi gerceklestirip yasantinizda buyuk degisimler meydana getirebilirsiniz. Uranus sizi destekleyecek. Ev, is ve yasam kosullarini degistirebilir, ani ayriliklar ve evlilikler yapabilirsiniz.

12-21 Haziran

Yila Jupiter'in etkisiyle son derece sansli baslayacaksiniz. Olumlu ve iyimser bir bakis acisiyla karsiniza cikan firsatlari degerlendirmeyi basaracaklar. Yilin ortalarina dogru Uranus enerjinizi yukseltecek. Guclendiginizi hissedecek ve farkli girisimlerde bulunacaksiniz. Yilin ortalarinda ilginc firsatlarla karsilasabilirsiniz. Bu yil arzu ve isteklerinizin pesinden kosabilirsiniz.

YENGEC

22 Haziran- 2 Temmuz

Keyifli ve sansli bir yil olacak. Subat ayinin ortalarinda Jupiter'in etkisiyle baslayan gelismeler isteklerinizi arttirirken duygularinizi da olumlu yonde etkileyecek. Subat ayinda gerilim ve kararsizliklar duysaniz bile Mart'tan itibaren iyimser ve anlayisli bir tavir icine girecek ve sansinizi iyi degerlendirmeyi basaracaksiniz. Haziran ortasindan Temmuz'un ilk haftasi ask ve parasal istekleriniz artacak.

3-13 Temmuz

Son derece basarili olacaginiz bir yil gecireceksiniz. Sansinizi Jupiter ve Saturn'un yardimiyla dogru kullanacaksiniz. Boylece girisimlerinizde basari sansini yakalamayi basaracaksiniz. Gecen yilin sikinti ve baskilarindan siyrilip emek ve ugraslarinizin odulunu bu yil almaya baslayacaksiniz. Ask ve para acisindan verimli bir yil gecireceginiz soylenebilir.

14-22 Temmuz

Yila firsatlarla girebilirsiniz. Ancak, bu firsatlari kullanmak icin daha olumlu ve iyimser davranmaniz gerekiyor. Cunku karamsar ve hayati sorgulayan tavriniz yuzunden firsatlari kacirma ihtimaliniz var. Yilin ortalarina dogru yumusayacak ve cok daha anlayisli bir tutum icine gireceksiniz. Cunku, Jupiter ve Saturn olumlu etkileyecek. Bu durum ask hayatiniza da yansiyacak.

ASLAN

23 Temmuz-2 Agustos

Bu yil sezgileriniz harekete gecmekle birlikte yaniltici durumlara da neden olabilir. Alkol ve ilaclardan uzak durmakta yarar var. Mistik konulara yonelebilir, gorunmeyen gerceklere ilgi duyabilirsiniz. Meditasyon yapmak bu yil sizi rahatlatabilir. Temmuz'dan itibaren Jupiter'in yardimini alacak ve iyimser bir tavir icine gireceksiniz. Ayrica Saturn'un destegiyle disiplinli calismalar yapabilirsiniz.

3-13 Agustos

Ilginc tecrubeler yasayacaksiniz. Ozellikle yilin ilk yarisi karamsar duygular ve baskilarin yarattigi kati bir tavir icine girebilirsiniz. Hayati sorgularken yapici ve guclu hedefleriniz olmali. Vazgecemediginiz aliskanliklarinizi kendiniz birakirsaniz surpriz cikislar yapabilirsiniz. Ozgurluk ve mevcut durumunuzu surdurmenin arasinda kalabilirsiniz. Uygun olmayan kisilere asik olabilirsiniz.

14-22 Agustos

Sans ve sansizliklari birarada yasayabilirsiniz. Bu yil sizin iyimser olmaya ihtiyaciniz var. Olaylara ve cevrenize karamsar acidan bakabilir, kati bir tavir icinde bulunabilirsiniz. Bu durum hayatinizi zorlastiracak. Isteklerinizi gerceklestirmek icin daha olumlu ve anlayisli davranmaya calisin. Icinde bulundugunuz kosullari degistirmeniz mumkun. Sevdiginizle evlenebileceginiz gibi ayrilmaniz da mumkun.

BASAK

23 Agustos-3 Eylul

Koklu degisimler sureci sizin icin hala devam ediyor. Ancak, Subat'in ortalarindan itibaren anlayisli olabileceginiz firsatlarla dolu bir doneme giriyorsunuz. Girisimde bulunacaginiz alanda kazancli cikabilirsiniz. Mart ayinda yakinlariniz ve arkadaslarinizla ilgili sorunlar yuzunden kafaniz karisabilir. Temmuz'dan itibaren hayati sorgulayabilir, karamsar duygulara kapilabilirsiniz. Fakat, firsatlarla karsilasabilirsiniz.

4-13 Eylul

Sansinizi kazanca donustureceginiz bir doneme giriyorsunuz. Sevdiginizle aranizdaki iliskileri cok farkli boyutlara ulastirabilirsiniz. Evlenebilir, ortakliklar kurabilir, yeni yatirimlarda bulunabilirsiniz. Yasantinizda koklu degisiklikler yapabilirsiniz. Ustelik bunlari olumlu beklentiler icinde yapacaksiniz. Mart ayinda tedbirli olun. Iliskileriniz ve kararlarinizi gozden gecirin.

14-22 Eylul

Sansli bir yil. Firsatlari degerlendireceksiniz. Son derece kararli ve istekli olacaginiz bir yil. Karsiniza cikan firsatlari iyi kullanacaksiniz. Yeni yatirimlarda bulunabilir, evlilik ya da ortaklik yapmak icin harekete gecebilirsiniz. Son derece secici ve kararli davranacak, yil sonuna dogru gelecege yonelik uzun vadeli planlarinizi uygulamak uzere harekete gececeksiniz.

TERAZI

23 Eylul-2 Ekim

Son derece yaratici ve basarili olacaginiz bir yil gecireceksiniz. Kendinizin bile dusunmedigi cikislar yapabilir, calismalarinizin sonuclarini alabilirsiniz. Hem ask, hem de parasal acidan ilginc gelismeler icinde bulunacak, boylece kendinize olan guveniniz daha da yukselecek. Temmuz ayindan itibaren cok daha iyimser ve neseli bir tavir icine gireceksiniz.

3-13 Ekim

Surpriz cikislar yapabileceginiz olaylarla karsilasacaksiniz. Uranus, sahip oldugunuz mevkii veya statunuzu yukseltecek ilginc firsatlar ve oduller karsiniza cikartacak. Icinizden yukselen enerji icinde bulundugunuz kosullari degistirecek. Pluton'da sizi destekleyecek. Kasim'in sonlarina dogru buyuk isteklerinizin yaratacagi gerilimle harekete gecebilirsiniz. Bu sirada sabirli davranmaya gayret edin.

14-23 Ekim

Yila ilginc firsatlarla birlikte gireceksiniz. Mart ayinda buyuk istekler duyacaksiniz. Ancak, geriliminizi cevrenize yansitmaktan kacinmalisiniz. Yilin ortalarina dogru icinizden yukselmeye baslayan guclu enerjiyi hissedecek ve farkli beklentiler icine girmeye baslayacaksiniz. Bunun sonucunda calismalarinizda yenilik arayislarina girebilir, farkli istekler duymaya baslayabilirsiniz.

AKREP

24 Ekim-2 Kasim

Farkli ve ilginc dusunceler zihninizde oynasmaya basliyor. Ruyalarinizin zenginlestigi, farkli algilamalar icine gireceginiz bir donemde bulunuyorsunuz. Bu Neptun enerjisini yaraticiliga donusturebileceginiz gibi evham ve supheler seklinde de aciga cikartabilirsiniz. Bu nedenle olumlu duygular ve guzel dusunceler icinde bulunmaya ozen gosterin. Aslinda ilginc cikislar yapabilirsiniz.

3-12 Kasim

Farkli ve ilginc tecrubeler yasayacaksiniz. Bu yil sevdiginizden ayri kalmak zorunda olabilirsiniz. Yapmak istediginiz farkli istekler olmasina karsilik bunlari gerceklestirecek sartlari yaratmaniz zor olabilir. Veya size engel olan durumlarla karsilasabilirsiniz. Ancak, butun bunlarla birlikte cok ilginc firsatlar yakalamaniz da mumkun. Surprizler sasirtici ve kararliliginizi bozucu olabilir. Meditasyon rahatlatacak.

13-22 Kasim

Yilin ilk yarisi hem firsatlarla karsilasacak, hem de baski ve zorlanmalar hissedeceksiniz. Olumsuzluk ve karamsarliktan uzak durun. Bu yil sizi rahatsiz eden eski aliskanlik ve takintilarinizi birakabilirsiniz. Belki istemeden, belki de isteyerek yapacaksiniz. Fakat, size tavsiyem kendi isteginizle bu degisikligi yapin. Kararliliginizi iyi niyet ve olumlu beklentilerle koruyun.

YAY

23 Kasim-1 Aralik

Son derece ilginc gelismelerin olacagi bir yil olacak. Yilin ilk yarisi yaraticiliginizin ve hayal gucunuzun yuksek olacagini gosteren Neptun enerjisini ullanabilir, ilginc projeler uretebilirsiniz. Temmuz ayindan itibaren Jupiter'in sert etkisiyle karamsar duygulara kapilmaniz mumkun. Hayati sorgulayabilir, farkli istekler icine girebilirsiniz. Ancak, Jupiter yine de size firsatlar yaratacak.

2-11 Aralik

Pluton koklu degisiklikler verecek. Yasantinizda onemli kararlar alabileceginiz ve sartlarinizi tumden degistirebileceginiz bir yil gecireceksiniz. Ayni zamanda Uranus de size guclu enerjisini akitiyor ve surpriz firsatlar yaratiyor. Muthis bir enerjiyle yeni atilimlar yapabilir, calismalarinizin odulleriyle karsilasabilirsiniz. Sevdiginizden ayrilabilir veya aniden evlenebilirsiniz.

12-21 Aralik

Giderek yukselmekte olan farkli enerjiyi hissedecekler. Bunun uzerine alisilmisin disinda istekler duymaya ve yeni projeler yapmaya baslayabilirsiniz. Bu yil asik olmak icin buyuk bir arzunun icinizde yukselmeye basladigini hissedeceksiniz. Mayis ayinda farkli ve olabileceklerin uzerinde buyuk istekler duyabilirsiniz. Enerjinizi yapici yonde kullanmaya calisin.

OGLAK

22-31 Aralik

Burcun ilk on gunluk devresinde doganlar icin bu yil Jupiter ve Saturn'un olumlu etkisiyle son derece yapici ve sansli bir yil gecirecekler. Yatirima yonelik calismalar yapabileceginiz gibi ortakliklar kurabilir, basarili ve kazancli girisimlerde bulunabilirsiniz. Evlenmek isdteyenler icin cok guzel bir yil. Yilin ilk yarisi son derece olumlu ve anlayisli bir hal icine girecek, olaylara sevgi ve istekle bakacaksiniz. Boylece hem cevrenizin takdirini kazanabilir, hem de ilginc firsatlarla karsilasabilirsiniz. Alacaginiz sorumluluklarin ustesinden basariyla gelecek ve iliskilerinizi cok daha guclu hale getireceksiniz.

1-10 Ocak

Burcun ikinci on gunluk devresinde dogmus olanlar hem Jupiter'in, hem de Saturn'un olumlu enerjisini yilin ilk yarisinda guclu bicimde hissedecekler. Boylece cok daha iyimser ve anlayisli olacaksiniz. Gecen yilin sikinti veren sorunlarini bu yil asacak ve emeklerinizin karsiligini alacaksiniz. Ortaklik, evlilik, ekip calismalari ve gelecege yonelik uzun vadeli projeleri baslatmak icin cok uygun bir donem.

11-20 Ocak

Son derece kararli, duzenli ve ne istedigini bilenlerin tutumu icinde bulunacaginiz bir yil. Bunun sonucunda agir gelisen fakat, buyuk kazanclar vaad eden uzun vadeli girisimlerde bulunabilirsiniz. Emlak ya da topraga yonelik yatirimlar yapabilir, bunlardan kazanc elde edebilirsiniz. Yil ortasinda elinize gecen firsatlari kullanabilir, yil sonunda sabirla buyuk kazanc saglayabilirsiniz.

KOVA

21-29 Ocak

Bu yil mistik konulara yonelebilir, farkli algilamalar ve degerlendirmeler icine girebilirsiniz. Hayal gucunu sembolize eden Neptun yaraticiliginizi harekete gecirecek. Hayallerinizi gercekler uzerine kurun. Yilin ilk yarisi kati bir tutum sergilemeniz mumkun. Hak etmeyen kisilere deger verip gercek dostlarinizi kusturmeyin. Sikinti duydugunuz sorunlari cozumleyeceksiniz. Ask hayatiniz da ayni dogrultuda gelisiyor.

30 Ocak-8 Subat

Ilginc tecrubeler yasayacaginiz bir yil. Ozgurluk arzulariniz artabilir. Size engel oldugunu dusundugunuz seylerden bu yil icinde kurtulabilirsiniz. Karamsar duygulardan siyrilip iyi dusunceler icine girmelisiniz. Temmuzdan sonra kendinizi daha iyi hissetmeye baslayabilirsiniz. Bazi gelismeler agir olsa bile bunlarin ustesinden gelmeniz mumkun. Kararli davranirsaniz emeklerinizin karsiligini alabilirsiniz.

9-18 Subat

Bu yil karamsar duygular icinde olabilirsiniz. Hem Jupiter, hem de Saturn'un sert etkileri altinda bulunuyorsunuz. Bu durum sizin de sert bir tavir icine girmenize, olaylar karsisinda kati davranmaniza neden olabilir. Biraz daha yumusak ve anlayisli olmaya gayret etmelisiniz. Ustelik Jupiter ne kadar sert etkiler gonderse bile ayni zamanda size firsatlar yaratacak. Sevdiginize karsi da daha sicak ve ilgili davranmalisiniz.

BALIK

19-29 Subat

Bu yil sansli ve keyifli bir yil gecireceksiniz. Ozellikle yilin ilk yarisi firsatlarla karsilasacak ve son derece iyimser bir tutum icinde bulunacaksiniz. Ancak, yilin ilk yarisini iyi degerlendirmeli, rahat davranip tembellik icine girmekten kacinmalisiniz. Temmuz'dan itibaren sert etkileyecek ve bu kez de karamsar duygulara kapilabileceksiniz. Fakat, yine de sizin icin firsatlar yaratmaya devam edecek.

1-10 Mart

Yilin ilk yarisi son derece basarili calismalar yapabileceksiniz. Jupiter'in sizin icin yarattigi sansi Saturn'un disipline eden enerjisiyle kullanmayi basaracaksiniz. Son derece kararli, secici ve disiplinli olacak, karsiniza cikan firsatlari kullanacaksiniz. Mart ayinda kafanizi karistiracak durumlar cikabilir ve kararsiz kalabilirsiniz. Yilin sonlarina dogru karamsar duygular icine girmeniz mumkun.

11-20 Mart

Son derece basarili ve anlayisli olabileceginiz bir yil. Secici ve disiplinli bir tavir icinde bulunacak fakat, gereksiz katiliklar icine girmeyeceksiniz. Anlayisli ve olumlu tutumunuz sayesinde hem cevrenizin, hem de birlikte calistiginiz kisilerin saygisini kazanacaksiniz. Evlilik, ortaklik ve yatirima yonelik girisimlerde bulunabilirsiniz. Olaylari cok iyi organize edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!