"20 sene evvel annesinin kızlık zarını diktirdim''

Güncelleme Tarihi:

20 sene evvel annesinin kızlık zarını diktirdim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2008 10:23

14 yaşındaki kıza cinsel istismardan yargılanan Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Habertürk'te Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.Başına gelenleri "şöhretine" bağlayan Üzmez, "Sokakta caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır supur öpüyor. Ben 'çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?' diyemem ki" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İşte programdan çarpıcı bölümler:

 

Fatih Altaylı: Hüseyin Bey, aileye sürekli yardım ettiğinizi söylüyorsunuz. Aileyi çok eskiden beri tanıyorsunuz. Anne Livaze, sizin annesini de tanıdığınızı söylediğiniz kadın savcılıkta verdiği ifade de sizinle bir ilişkisi varmış, öyle iddia ediyor. Yaşadığınız birlikteliklere bakarak kızına bir zarar vermeyeceğinizi düşündüğünü, kendisine defalarca para yardımı yaptığınızı, kocasına iş bulmaya çalıştığınızı, kendilerine iyilikten başka birşey yapmadığınızı söylüyor ama bir yandan da ilişkiniz olduğunu söylüyor.

 

Hüseyin Üzmez: İlişkimiz olduğunu söylemiyor. Kıza, ''onun kudreti yok, ben denedim ondan korkma, sana birşey ederse huylanma'' diyor. Alıştırmak istiyor, kızı benim kucağıma itmek istiyor. Anne o kızı kendisi ile ilişkisi olanlara gönderiyor, onlardan para alıyor, kız gidiyor. Gönderdiği de hacı değil ya, bir takım kart zamparalardır, beni de onların arasına almak istiyor. Bunun söyleyince, hakime dedim ki; ''Hakim bey, hala da güzel, 20 sene evvel de güzeldi bu, benim de sekreterliğimi yaptı, Allah'a inancı varsa allah'a yemin etsin yoksa neye inanıyorsa ona yemin etsin, birgün kendisine yan baktım mı? Hayır, Hüseyin abi hiçbir gün bana öyle kötü gözle bakmadı dedi. ''

 

Haberin Devamı

Fatih Altaylı: Peki niye iftira ediyor size?

 

Hüseyin Üzmez: Hakim onu da sordu. Ben kızımı para ile satmıyorum, Hüseyin Bey ona aşık olursa dini nikah yapar, bize yardımları devam eder, bunun için söyledim dedi. Hakime dedim, ben 20 sene evvel o hovardalıkları yapıyordum, bu da müsaitti. Evleneceği zaman ben kız değilim dedi çıktı. Ondan sonra bunu doktora gönderdik, zar diktirdik falan... Rezil olmasın diye, intihar edeceğim dedi.

 

Fatih Altaylı: Size ne bunlardan?

 

Haberin Devamı

Hüseyin Üzmez: Sekreterim. Doğru, bana ne ama insanlık diye birşey var. İntihar etmesin diye şey ettik, everdik falan, sonra izlerini kaybettim.

 

Fatih Altaylı: Sonra ne zaman karşınıza çıktılar?

 

Hüseyin Üzmez: Karşıma çıkmadılar, babasının öldüğünü duydum taziyeye gittim. Münasebetimiz yeniden öyle başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!