20 bin kişi aynı anda dans edecek

Güncelleme Tarihi:

20 bin kişi aynı anda dans edecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2001 01:48

Belki 2002 yılını nasıl karşılayacağınızın planlarını yapıyorsunuzdur. Şimdiye kadar henüz bir program yapmadıysanız sizi şehrin en iddialı organizasyonlarından haberdar edelim, kararı siz verin. Aynı gece parti parti dolaşmak isteyenler yaşadı. Hele Karaköy Limanı'ndaki antrepoda verilen parti, yeni bir rekor olacak.

İddialı yılbaşı partilerinin ilki Avrupa'nın en büyük partisi olarak duyurulan Tech-Harbour 2002. Bu parti en iyi ses, ışık, DJ'ler, müzik ve atmosferi sunmayı vaad ediyor. Partiyi düzenleyen ekip de iddialı. Bundan önce, Türkiye'de bugüne kadar gerçekleşmiş en büyük organizasyon olarak hatırlanan Dolmabahçe Sarayı Kültür Merkezi'nde on beş kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Time Explosion Party'yi de onlar organize etmiş. Bu ekip 2000 yılında gerçekleştirdikleri rekor denemesinin ikincisini Karaköy Limanı'ndaki antrepoda gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bu yılki partiye tam 20 bin kişinin katılımı bekleniyor.

Bu partide çalacak Türkiye'nin en ünlü DJ'lerin listesi şöyle: (1st Floor-Chill Out Club Jeremy 18.00-01.00 Emre Karakurt, 01.00-08.00), (2nd Floor Underground D-Niss 20.00-22.00, Soundmaster 22.00-00.00, Murat Uncuoğlu 00.00-02.00, U.F.U.K 02.00-04.00, Tarkan 04.00-06.00, Ferhat Albayrak 06.00-08.00)

İki katlı mekan içerisinde İnternet erişimi, Amsterdam'dan gelen dansçıların gösterileri ve ışık showlar'ı da yer alıyor. Ayrıca network ağıyla dünyanın çeşitli şehirleriyle canlı bağlantı sağlanacak ve partiye gelenlere çeşitli sürpriz hediyeler de verilecek.

Akşam saat 20.00'de başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek partinin biletleri 20 milyon TL. İçkiler Tekel fiyatıyla satılacak. Biletler D&R, Vakkorama ve Biletix'den temin edilebilir. Partinin sponsorları J&B, Power FM, Ytong, Seta Multimedia, Redbull ve Türkler Holding.

Adres: Karaköy Denizcilik İşletmeleri, 4. Depo. Tel: (0212) 257 77 34-35 / 275 58 76. Ayrıntılı bilgi için: www.keepclubin.com/techharbour www.meggazin.com/techharbour


Amsterdam yolcuları bu partiye


31 Aralık Pazartesi gecesi Venue/Maslak'ta gerçekleştirilecek ikinci partinin adı ‘‘Point Zero’’. Urban Bug ve Venue tarafından ortak olarak düzenlenecek gecede kaliteli müzik, ses ve ışığın yanında birçok özel aktivite gerçekleştirilecek.

En önemlisi de yılbaşı gecesi dışarı çıkacak olanların ellerini sürekli ceplerine atmalarını engellemek üzere düşünülmüş bir uygulama. Bu nedenle organizasyon süresince sadece bilet parası ödeyeceksiniz, onun dışında tüm içecekler limitsiz ve ücretsiz. Yalnızca yerli içkiler değil yabancılar da, yani J&B, Carlsberg, Smirnoff, vs. bu ücrete dahil.

Point Zero partisi gece 22.00 itibariyle başlayacak ve sabahın erken saatlerine kadar devam edecek. Organizasyon iki farklı alanda gerçekleştirilecek. Birinci bölüm, yani 1. Core Arena Venue'nün standart kapalı alanı. İkinci bölümün adıysa 2. Dome Arena. Burası Venue'nün açık alanında yer alan sahne bölümü. Bu bölüm parti için yarı şeffaf özel bir sistemle kapatılarak yaklaşık 1.000 kişi kapasiteli yeni bir alan oluşturuldu. İki arenaya geçiş üst ve yanları kapalı özel bir tünel ile sağlanacak.

DJ's Core Arena'da OMİD 16B (UK) Murat Uncuoğlu (HIP), Cervus (HIP), Dome Arena'daysa U.F.U.K (HIP), UHR (HIP), Tarkan ve Evren Evren (Synergy) çalacak. Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde yapılacak çekilişle üç kişiye Amsterdam bileti verilecek. Partinin sürprizleri bu kadarla bitmiyor, Club Dancers Drag Queens Trapez performansının yanı sıra makyaj odasında profesyonel makyözler partiye katılanlar için hünerlerini sergileyecek. Bitmedi, parti alanında aksesuar bölümü ve chill out bölümü de yer alıyor.

Bilet fiyatları 50.000.000 TL (limitsiz yerli ve yabancı içecekler dahil) İsteyenler 26 Aralık 2001 tarihine kadar aşağıda belirtilen adreslere başvurulduğu takdirde indirimli bilet (40.000.000 TL) için rezervasyon yaptırılabilecek. info@urbanbug.com Bilgi için: (0212) 292 36 56 detaylı bilgi www.urbanbug.com


ŞEFFAF ÇADIRDA YILBAŞI


Parkorman'da Türkiye'nin ilk dev şeffaf çadırında dev yılbaşı partisi var. FG Clubbing, FG Lounging, 909 ve TT Clubbing işbirliğiyle gerçekleşecek ve ‘‘Route 2002’’ adını taşıyan partide Türkiye'nin en iyi yerli ve yabancı DJ'leri tech-house, progressive ve chill-out parçaları çalacak.

Parkorman'ın içerisinde bulunan ayrı ayrı beş adet sahnede saat 21.00 - 06.00 arası sadece bu partide bulunacak olan yabancı ve yerli 22 DJ canlı performans sergileyecek. Parti sabahın ilk saatleriyle birlikte ‘‘after hour zone 1’’ ve ‘‘after hour zone 2’’ olarak iki bölüme ayrılacak. Yaklaşık 12 bin kişilik bir katılımın beklendiği yeni yıl partisinde iki dev dans çadırı ve dört kapalı mekan da house, tech-House, progressive ve lounge olmak üzere altı ayrı sahne bulunuyor. Bu partide çalacak DJ'ler arasında Tangun, Cure- Shot, BG, UHR, Fucs, G-Point gibi isimler var. Ayrıca Detroit Techno'nun en önemli ismi Kenny Larkin ve progressive'in parlayan starı John Selway de Route 2002'de sahne alacak. Partinin giriş ücreti 25 milyon TL, parti öncesi satışa çıkarılacak biletler, Biletix gişelerinde ise 20 milyon TL.


HAFTANIN LİSTESİ


Bu haftanın listesi Silicone Soul'dan

1 Swimming-pool Sounds Submergible

2 Junk Wildlife

3 Slam Alien Radio- Tony Thomas mix

4 Royskopp Poor Leno

5 Marcello Castelli Tribalisimo

6 Solomonic Sound Remember Garnett

7 Phil Kieran Vitalian House

8 Umek Feel The Vibes

9 Chris Lum Big Tool

10 Succulent The Nature Of Things


İngiliz pop müziğinin önde gelen gruplarından Pulp, 11 şarkıdan oluşan ve 'We Love Life' adını taşıyan yeni albümünü çıkardı. Pulp'ın sıradışı müziği, Jarvis Cocker'ın büyüleyici sesi ve şarkı sözleri, yeni albümü sabırsızlıkla bekleyen Pulp dinleyicilerini kalbinden vuracak. Albümden çıkan ilk single 'Trees' adını taşıyor.

Büyük bir club hiti olan 'It Began In Afrika' ile müjdelenen yeni Chemical Brothers albümü Şubat ortası çıkıyor. Sürpriz konukların da katkıda bulunduğu albümün yeni single'ı 'Star Guitar'. Elektronika hareketinin geniş çevrelerce benimsenmesinde önemli bir rolü olan ikili, dance-rock-rap füzyonunu başarıyla gerçekleştirerek müziğe bir daha geri dönülmeyecek bir yön verdi. Exit Planet Dust, Dig Your Own Hole ve en son 1999'da Surrender isimli üç albüm yayınlayan grup ayrıca 1998'de Brothers Gonna Work It Out isimli bir ‘dj mix’ albümü yayınlamıştı.

Babylon'ın yılbaşı partisi ‘‘Miller Clubeer Time 2002'ye Seyahat’’ adını taşıyor. Babylon, Arkın Allen (a.k.a Mercan Dede) ve Scott Russell'ın saat 23.00'den itibaren çalacakları partide yeni yılı birlikte karşılamak istediği müdavimlerini ağırlayacak. Yeni yıla neşe, heyecan, coşku, pozitif enerji, güven, inanç ve umutla merhaba deyip, bütün yılımızın bu olumlu duygularla dolu geçmesini dileyenler bu partide aradıklarını bulacak. Turntable'larda Arkın Allen, vurmalılarda Scott Russell ve sürpriz konuk sanatçılar ile muhteşem bir yolculuğa çıkmaya hazırlananlar bu parti için 02.30'a kadar 30 milyon, 02.30'den sonra 15 milyon TL ödeyecek. Bilgi için: (0212) 292 73 68

Clubber'lar, Sade hayranlarını ve hiphopseverler'i sevindirecek bir haberimiz var. Carol C ve DJ U.F.LOW'dan kurulu New Yorklu ikili Si*Se latin, funk, trip hop, soul, hatta drum 'n' bass kokan sıcacık ve seksi müzikleriyle herkesin başını döndürüyor. İspanyolca ve İngilizce şarkıların bulunduğu ve grubun adını taşıyan ilk albümleri yakında Türkiye'de de yayınlanıyor. İlk single 'The Rain' radyolarda çalmaya başladı. Video ve süper remiksleri yolda.


etkinlik takvimi


İzmir Kemik Club'da 31 Aralık gecesi yılbaşı partisinde Radio days, Harem & DJ Kaan & Nez (vokalde), DJ Beyza ve DJ M-ear çalacak.

Dali Taksim'in yılbaşı programı şöyle; Main room'da Harem Express-Uğur Kirik, Second room'da ise Sarp Kayalı çalıyor.

Beyazıt'taki Antik Otel'in altında düzenlenen sarnıç partilerinin yılbaşı partisinde DJ Serhan (POGO), Tutankamon Gravity Zero, STATE OF BENGAL (UK) ve DJ İlker (Quasar 104.4/POGO) çalacak. Ayrıntılı bilgi için www.sarnıcpro.com. Bilet Satış: Kod Müzik (Atlas Pasajı Beyoğlu) 0212 293 20 65, 292 04 65.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!