2 bin YTL için katil oldu

Güncelleme Tarihi:

2 bin YTL için katil oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 15:55

ADANA'da 2 bin YTL alacağı için tartıştığı akrabası 25 yaşındaki Davut Yıldırım'ı av tüfeğiyle yaylım ateşine tutarak öldürüp, 35 yaşındaki Nufan Öztaş ve 21 yaşındaki Neşat Aslan'ı da yaralayan 28 yaşındaki Abdurrahman Gönül, Cinayet Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde geçen ay meydana gelen olayda, uzaktan akrabası olan Davut Yıldırım'a 2 bin YTL borç veren Abdurrahman Gönül, Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş yapacağını söyleyerek parasını istedi. Gönül, borcunu ödeyemeyeceğini belirten Davut Yıldırım'ı, yaşanan tartışmanın ardından evden aldığı ruhsatsız av tüfeğiyle yaylım ateşine tuttu. Yıldırım olay yerinde ölürken, olay sırasında yanlarında bulunan Neşat Aslan ile Nufan Öztaş da yaralandı. Cinayetin ardından Abdurrahman Gönül kaçarken, olayı haber alan Davut Yıldırım'ın yakınları, zanlıya ait evi ve otomobili yakmak istedi.

Kaçan Abdurrahman Gönül'ün, Ulubatlı Hasan Mahallesi 87 Sokak'ta saklandığını belirleyen Cinayet Bürosu ekipleri, eve baskın düzenledi. Ekiplerin yaptığı operasyonda, Abdurrahman Gönül ile kardeşi Ümit Gönül kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlılardan Abdurrahman Gönül, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda, “Benden bir kaç günlüğüne ödemek şartıyla 2 bin YTL istedi. Ben de kırmayıp parayı verdim. Söz verdiği gün getirmedi, birkaç kez istedim beni oyaladı. Olay günü de evine gittim ihtiyacım olduğunu, paramı vermesini söyledim. Bana küfredip, üzerime yürüdü. Tartıştık, yumruk attı. Bunun üzerine ben de evdeki ruhsatsız av tüfeğimi alıp ateş açtım” dedi.

Sorguları tamamlanan zanlılar, silahla adam öldürmek suçundan sevk edildikleri Adliye'den, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!