2 arkadaş 'Kıza laf atma' kavgasında öldürülmüş

Güncelleme Tarihi:

2 arkadaş Kıza laf atma kavgasında öldürülmüş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 14:19

GAZİANTEP’te sünnet düğünde 2 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın ’kıza laf atma’ tartışması yüzünden çıktığı anlaşıldı.

Bir yakınlarının düğününe katılan 28 yaşındaki Ali Atız ve 29 yaşındaki Veysel Tilkidağı, burada bir akrabalarının kızına laf attığı iddiasıyla Tuncay Özpolat ve Harun Çakmak’la kavga etti. Kavga çevredekilerin ayırmasıyla sona erdi. Ali Atız ve Veysel Tilkidağı 11 Ağustos’ta Ulaş Mahallesi’nde 8 Nolu Sokak’ta bir akrabalarının sünnet düğününde yine Tuncay Özpolat ve Harun Çakmak’la karşılaştı. Sünnet düğününün bitmesinin ardından konuşmak için bir parka giden iki grup tartışmaya başladı. Gruptakilerin arkadaşlarının da olay yerine gelmesiyle tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada aynı tarafta bulunan Ali Atız, Veysel Tilkidağı ile 22 yaşındaki Müslüm Geçer pompalı tüfekten çıkan saçmalarla 21 yaşındaki Ahmet Ordu ise bıçakla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Gaziantep’te bulunan çeşitli hastanelere götürüldü. Yaralılardan Ali Atız ve Veysel Tilkidağı yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Olayda yaralanan 2 kişinin ise tedavisi sürüyor. Polis olaya karışan Tuncay Özpolat’ı gözaltına alırken, Harun Çakmak’ı ise yakalamaya çalışıyor.

ÖLENLER DÜĞÜN KAMERASINDA

’Kıza laf atma’ yüzünden çıkan kavgada ölen Veysel Tilkidağı’nın 8 yıllık evli olduğu ve eşinin ilk çocuğuna 3 aylık hamile olduğu, Ali Atız’ın ise 1 çocuk babası olduğu bildirildi. Cenazeler Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından cemevinde düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Bu arada kavgada ölen Ali Atız’ın, geçen hafta oğlu Mehmet Can için düzenlediği sünnet düğününde çekilen görüntülerinde dans ederken, ölen yakın arkadaşı Veysel Tilkidağı da halay çekerken görüntüleri kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!