O teyze elleri ve ayakları baÄŸlanmış ÅŸekilde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

O teyze elleri ve ayakları bağlanmış şekilde ölü bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 27, 2012 07:16

KARAMAN’da yalnız yaşayan 80 yaşındaki Mahide Doğay, evinde elleri ve ayakları bağlı öldürülmüş halde bulundu.

Haberin Devamı

Cinayete kurban giden Mahide Doğay’ın 21 gün önce çantası kaybolmuş ve işsiz olan 30 yaşındaki Bülent Soylu içerisinde 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira para olan çantasını polise teslim etmişti. Polis de yaşlı kadını bularak çantasını iade etmişti.

Yalnız yaşadığı öğrenilen 80 yaşındaki Mahide Doğay’den haber alamayan yakınları, sabah saatlerinde eve geldi. Ziline basılan kapının açılmaması üzerine durumundan şüphelenen yakınları, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Eve gelen polis çilingir yardımıyla kapıyı açarak girdi.

YAŞLI KADININ SON GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

YORGANLARIN ALTINDA BULUNDU Â

Evdeki dolap ve çekmecelerin karıştırıldığını tespit eden polis Mahide Doğay’ı de elleri ve ayakları bağlı, yorgan ve yastıkların altında haraketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayene sonrası Doğay’ın öldüğü tespit edildi.

Cumhuriyet Savcılığı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Doğay’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYBOLAN ÇANTASI TESLİM EDİLMİŞTİ

Cinayete kurban giden Mahide Doğay’ın 21 gün önce çantası kaybolmuş ve işsiz olan 30 yaşındaki Bülent Soylu içerisinde 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira olan çantasını polise teslim etmişti. Polis de yaşlı kadını bularak çantasını vermişti. Bu örnek davranışın gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından yurt genelinden iş teklifleri almaya başlayan Soylu'ya, İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez de sahip çıkıp, iş için girişimlerde bulunmuştu.

Haberin Devamı

YAŞLI KADIN TOPRAĞA VERİLDİ / WEB TV



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!