Çok değişik bir Sevgililer Günü haberi

Güncelleme Tarihi:

Çok değişik bir Sevgililer Günü haberi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2012 15:39

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda tutuklanarak cezaevine gönderilen belediye bürokratları ve sendikacıların yakınları ilginç bir Sevgililer Günü kutlamasına imza attı. Buca Kapalı Cezaevi’nin karşısında bulunan Buca Belediyesi’nin 8. katına çıkan tutuklu yakınları, yanlarında getirdikleri 8 metre uzunluğundaki “Sizi Çok Seviyoruz” pankartını astı. Hafta içinde avukatları aracılığıyla 14 Şubat’ta ‘Belediyenin çatısındayız’ mesajı gönderen tutuklu yakınları saat tam 14.00’de çatıdan parmaklıkların arkasındaki sevgililerine el salladı.

Haberin Devamı

Egedesonsoz.com internet sitesinden Fatih Yapar'ın haberine göre, cezaevinin üst katlarında kalan Bürokratlar da parmaklıklar ardından mendil sallayarak bu sevgiye karşılık verdi. Buca Belediyesi’nin çatısında duygusal anlar yaşanırken, tutuklu yakınları adalet isteklerini yineledi.

 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

 

Günler öncesinden yapılan hazırlık sonrası gerçekleştirilen etkinlikte kimi tutuklu yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.  

 

BELEDİYE ÇATISINA ÇIKIP CEZAEVİNDEKİ EŞLERİNİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR / Foto Galeri

 

YALNIZ KALMADILAR

 

Haberin Devamı

Belediyenin en üstünden yapılan sevgililer günü kutlamasına tutuklu bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey’in eşi Sabiha Bey, İzelman Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı’nın eşi Ahsen Kırmızı ve oğlu Emrecan Kırmızı, DİSK 3 Nolu Şube Başkanı Cafer Konca’nın eşi Neşe Konca ve kız kardeşi, Grand Plaza eski Genel Müdürü Muharrem Derbentoğulları’nın oğlu Sinan Derbentoğulları, Halim Yazıcı’nın eşi Azime ve oğlu Ilgaz Yazıcı ve diğer tutuklu yakınları katıldı. Tutuklu yakınlarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran, İzmir Kent Konseyi Genel Sekreteri Prof. Dr. Gülgün Tosun başta olmak üzere birçok kişi yalnız bırakmadı.

 

HABERİN AYRINTILARI EGEDESONSÖZ'DE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!