Salçalı Ahsen Hanım tuzağı

Güncelleme Tarihi:

Salçalı Ahsen Hanım tuzağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2012 00:00

Haberin Devamı

Ahsen takma adlı kadın, eve davet ettiği emlakçıyla “Kocam askerde” diye ilişkiye girmek istedi. Yatak odasını basan, biri koca rolündeki elleri döner bıçaklı 4 erkek, kan süsü verilmiş salçalı cinayet numarasıyla korkuttukları emlakçıya boş senet imzalattılar.

ANKARA Keçiören’de emlakçılık yapan A.A.’nın düştüğü tuzak film senaryolarını aratmadı. İddiaya göre, Ahsen takma adını kullanan C.S., A.A.’ya kendisini öğretmen olarak tanıttı ve bir ev satın almak istediğini söyledi. A.A., C.S.’ye evleri gösterdikten sonra 150 bin TL’lik bir ev için anlaştılar. C.S. ertesi gün A.A.’yı arayıp, “Eve gelirsen sana paranı veririm. Kendimi iyi hissetmiyorum” dedi.
Yatak odasına baskın
Dekolte kıyafetlerle A.A.’yı karşılayan C.S., kocasının askerde olduğunu söyleyerek, emlakçıya ilişki teklif etti. Yatak odasına geçtikleri sırada eve ellerinde döner bıçağı olan 4 kişi girdi. Kadının kocası rolündeki Sinan D. elindeki bıçakla tehditler savurarak, arkadaşlarından C.S.’yi mutfağa götürmesini istedi.
Karımı senin yüzünden öldürdüm
Salçalı suyla C.S.’ye ölü süsü veren Sinan D., A.A.’ya, “Karımı öldürdüm. Olanları anlatırsan seni de öldürürüm” dedi. A.A.’ya 5 adet boş senet imzalatan ve cep telefonları ile 250 TL’sini alan Sinan D., arkadaşlarıyla birlikte evden uzaklaştı. Mutfağa gidince kan sandığı sıvının salça olduğunu fark eden A.A., polise başvurdu. Telefon kayıtlarından adreslerini tespit ettikleri 4 kişiyi gözaltına alan polis, kaçan C.S.’yi arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!